Tikai viena nakts (43)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flickr.com

Daudzinātajā "vienas nakts piedzīvojumā" vairāk ir vēlmes baudīt brīvo mīlestību bez emocionālās atkarības. Reizēm par to draugu kompānijā var tikai pasmaidīt.

Vispirms pārbaudi visas istabas

Andris ir izskatīgs jauns cilvēks, taču ar meitenēm viņam kaut kā neveicas. Visiem draugiem ir draudzenes, bet viņš kā viens, tā viens. Nesen draugi viņu uzaicināja uz kafejnīcu. Netālu no viņu galdiņa sēdēja kāda slaida tumšmate. Sākumā Andrim viņa šķita jau gados, bet, jo vairāk dzēra, jo skaistāka likās. Turklāt viņa jaunietim raidīja kvēlus skatienus. Kad tuvojās pusnakts, Andris jau bija tādā kondīcijā, ka "jūra līdz ceļiem". Viņš aicināja dāmu dejot. Vārds pa vārdam, un viņš jau bija gatavs glītajai svešiniecei iet līdzi kaut uz pasaules malu. Tik tālu gan viņa Andri neaicināja, tikai līdz kādam daudzdzīvokļu namam.

Vija, tā sauca Andra jauno paziņu, dzīvoja devītajā stāvā. Pirmais, ko viņa, ienākusi istabā izdarīja, aizvilka logam priekšā aizkaru. Kaimiņš no pretējās mājas mēdzot skatīties, kas pie viņas notiekot. Pēc kaislīgas nakts Andris otrā rītā devās uz vannasistabu. Durvīs viņš saskrējās ar daiļu meiteni. — Iepazīsties, tā ir mana meita Inese, — teica Vija. Andris piesarka kā biete. Viņš kaut ko nesakarīgu nomurmināja un ātri pameta viesmīlīgo draudzeni, kura bez grima kārtas nudien izskatījās krietni sagurusi.

Kad viņš piedzīvoto stāstīja draugiem, viņi puisi ķircināja: "Vecīt, nākamreiz vispirms pārbaudi visas istabas un tikai tad liecies gultā ar skaistāko meiteni!".

Viltotais Banderass

Kad Klāvs aicināja Maiju dejot, viņa teju vai paģība. Viņš taču bija kā kinoaktieris! Īsts Antonio Banderass! Un kā ģērbies! Kā modelis! Kājās īstas ādas kurpes. Var redzēt — labi situēts. — Brauc man līdzi uz mājām, — pēc dejām viņš ierosināja Maijai. Tāda vīrieša aicinājumam viņa nespēja atteikt. Jutās gan mazliet vīlusies, kad taksometrs piestāja pie daudzdzīvokļu nama, nevis kādas privātmājas, kā bija iedomājusies. Tā bija kopmītne. Istabā nejēdzīgi oda pēc ķilavām. Turklāt viņas jaunajam draugam abos krūšgalos bija pīrsings, kas viņai nebūt nesagādāja baudu.

Bet ko nu vairs! Viņa ļāvās liktenim. Sapnis par bagāto un romantisko siržu lauzēju beidzās, tā īsti nesācies!

Tiec nu gudrs!

Savulaik Eduards Valmieras pusē mēdza būt itin bieži, jo bija dīdžejs. Laiki mainījās, un viņa pakalpojumi drīz vien nebija vajadzīgi. Taču, kad draugs aicināja līdzi "patusēt" zināmajā klubiņā, Eduards neiebilda. Lai gan viņš alkoholiskos dzērienus nelieto, toreiz, kā pats saka, kaut kas "sagāja sviestā". Viņš piedzērās. Nākamajā rītā Eduards jutās kā no ratiem izkritis. Viņš pamodās baltos palagos, ietērpts sieviešu pidžamā. Ienāca pavecāka kundze — smaidīga, laipna — un ienesa paplāti ar kafiju ar maizītēm. Pēc tam ienāca skaista meitene, apsēdās blakus, Eduards viņu maigi noskūpstīja, bet viņa izspurdza uz balkona. Pēc tam istabā ienāca vēl viena tāda pati meitene. Eduards nodomāja, ka viņam rādās un skaidrais prāts no viņa atvadījies, izberzēja acis, taču pēc brīža saprata — viņš bija nokļuvis dvīņu lamatās. Kura ir kura? Ar kuru viņam kaut kas bija vai nebija? Neko viņš neatcerējās. Bet viņš arī vēlāk necentās to izdibināt. Galvenais — to dienu viņš pavadīja triju sieviešu aprūpē.

Neko nenožēloju

Vita ir skaista, kopta sieviete. Viss kā nākas. Kad viņa ir kopā ar meitu, nezinātāji domā, ka viņas ir divas draudzenes. Vitai atbilstu anekdote: "Mana sieva jau vairāk nekā desmit gadu svin trīsdesmit gadu jubileju." Taču viņas vīrs ir "kolekcionārs". Allaž savu vīrietību cenšas apliecināt ar jaunākām draudzenēm. Sākumā Vita par to bija šokā, pēc tam pierada. Pēc draudzeņu ieteikuma vairāk sāka domāt par sevi. Izdomāja un devās uz lauku ballīti Latgales pusē. Vietējie "krutie" puiši vai rindā stāvēja, lai uzaicinātu viņu dejot. Baltā tērptā pilsētniece tovakar daudzām samaitāja vakaru. Viņu vidū bija arī kāda attāla vīra radiniece.

Lai gan viņas deju partneri bija divdesmit gadu jaunāki, Vita gadu starpību nejuta. Īpaši viņai sirdī "iekrita" Uldis. Šķiet, arī viņu baltās dāmas klātbūtne reibināja... Vakara turpinājums bija viesnīcā. "Man bija tāda nakts, ka jauniņās var tikai apskaust — rožlapiņu lietus, šampanietis, kamīns, sveces, neprātīga pielūgsme, kaislīgi skūp-sti... Protams, radiniece mani, grēcinieci, nosūdzēja vīram, bet es neko nenožēloju, jo tas bija burvīgi. Un man vienalga, ko par mani kāds domā," saka Vita.

Komentāri (43)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu