"Kolonna Invest" nosaka tiesisko aizsardzību uz diviem gadiem (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa šodien pasludināja nekustamā īpašuma attīstīšanas uzņēmumam SIA "Kolonna Invest" tiesiskās aizsardzības procesu. Tiesiskā aizsardzība uzņēmumam noteikta uz diviem gadiem.

Pēc Maksātnespējas reģistra datiem, par administratoru "Kolonna Invest" tiesiskās aizsardzības procesa lietā iecelts Jānis Bērziņš.

"Kolonna Invest" zaudējumi pagājušajā finanšu gadā, kas noslēdzās 2009.gada 20.septembrī, bija 1,55 miljoni latu.

Kā liecina Uzņēmumu reģistru apkalpojošās firmas SIA "Lursoft" informācija, "Kolonna Invest" neto apgrozījums pagājušajā finanšu gadā bija 1,46 miljoni latu, kas ir par 63,9% vairāk nekā finanšu gadā, kas noslēdzās 2008.gada 30.septembrī, kad šis rādītājs bija 888 570 lati.

Finanšu gadā, kas noslēdzās 2008.gada 30.septembrī, kompānija strādāja ar 5027 latu peļņu.

"Kolonna Invest" valdes priekšsēdētāja amata pienākumus pilda Anete Bilzēna, savukārt valdes locekļa amatu ieņem Jānis Lauga.

"Kolonna Invest" ir viens no AS "Kolonna" grupas uzņēmumiem, kas darbojas nekustamo īpašumu nozarē. "Kolonna Invest" 100% īpašniece ir AS "Holding Kolonna".

Pērn "Kolonna Invest" īpašumu portfelī bija 37 vienības.

"Kolonnas" grupā esošie uzņēmumi 2008.finanšu gadā strādājuši ar 130 miljonu eiro (91 miljona latu) neto apgrozījumu. "Kolonnas" grupas finanšu gads sākas 1.oktobrī un beidzas 30.septembrī.

"Kolonnas" grupas tīrā peļņa pagājušajā finanšu gadā sasniedza 1,2 miljonus eiro (0,84 miljonus latu). Nodokļos samaksāti 20,2 miljoni eiro (14,14 miljoni latu).

Jaunā finanšu gada piecos mēnešos "Kolonnas" grupa strādājusi ar 41 miljona eiro (28,7 miljonu latu) neto apgrozījumu, kas ir par 24,7% mazāk nekā pērn attiecīgajā periodā.

"Kolonnas" grupas uzņēmumu, kas nodarbojas ar nekustamo īpašumu attīstīšanu un ar to saistīto pakalpojumu sniegšanu, kopējais neto apgrozījums 2008.finanšu gadā bija 5,06 miljoni eiro (3,5 miljoni latu).

AS "Kolonna grupa" iekļauti vairāk nekā 20 uzņēmumi, kuri darbojas divos virzienos - parfimērijas, kosmētikas tirdzniecība un pakalpojumu sniegšana, kā arī nekustamo īpašumu attīstīšana un ar to saistīto pakalpojumu sniegšana. "Kolonnas" uzņēmumos kopā strādā 1970 darbinieki.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu