Jaunā Impreza WRX STI iegūs WRC automobiļa formas (14)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau rīt Ņujorkā apmeklētājiem durvis vērs auto izstāde, kurā tiks parādīti modernizētie Subaru Impreza automobiļi - gan hečbeka, gan arī sedana versijās.

Tomēr tas nebūs viss, jo Ņujorkā tiks prezentēts arī WRX STI hečbeks (lai gan - ja rūpīgi ieskatās, zem palaga varētu saskatīt arī sedana formas), kam, spriežot pēc pirmā tīzera, turpmāk būs pasaules rallija čempionātā startējušajiem automobiļiem analogs antispārns uz bagāžnieka vāka. Līdzšinējam jaunākās paaudzes STI automobilim ir vien neliels spoilerītis uz jumta maliņas un četras izpūtēja caurules.

Ņujorkā tiks parādīti arī modernizētie WRX modeļi, kam jau standartā ir par 37 mm lielāka šķērsbāze, kā arī paplatinātas riteņu arkas un bamperi.

Tehniskā ziņā izmaiņu būs mazāk, jo tāpat kā līdz šim arī turpmāk WRX mašīnas aprīkos ar 2,5 litru 265 zirgspēku turbo boksermotoru, taču vizuāli WRX kļūs krietni vien līdzīgāks STI.

Kā ziņojām vakar, britu inženierijas firma Cosworth 75 eksemplāros izlaidīs īpašu WRX STI. To piedāvās tikai Lielbritānijas tirgū un tikai ar stūri labajā pusē, taču 400 ZS ļaus 100 km/h sasniegt 3,7 sekundēs.

Amerikas tirgus specifikācijas Impreza WRX ar hečbeka virsbūvi
Amerikas tirgus specifikācijas Impreza WRX ar hečbeka virsbūvi Foto: Publicitātes foto
Amerikas tirgus specifikācijas Impreza WRX ar sedana virsbūvi
Amerikas tirgus specifikācijas Impreza WRX ar sedana virsbūvi Foto: Publicitātes foto
Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu