Cadillac CTS-V trešā versija (10)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ņujorkas auto izstādē General Motors prezentēs šova automobili, kurš pēc skata ir ārkārtīgi līdzīgs Saab 9-3 Sport Combi.

Lai gan profilā šovmobilis Cadillac CTS-V Sport Wagon ir ļoti līdzīgs zviedru universālim un no aizmugures faktiski ir kopija, tikai ar mazliet vairāk asām līnijām, pamatkoncepcija amerikānim ir pilnīgi cita - tas paredzēts benzīna un riepu dedzināšanai naftas laukiem bagātajos reģionos.

Cadillac ir apgādāts ar CTS-V sedanam un  kupejai uzstādīto 6,2 litru V8 kompresordzinēju, kurš attīsta 415 kilovatu jeb 564 zirgspēku jaudu un 747 Nm grizes momentu.
Auto, kam uzstādīta sešu pakāpju automātiskā pārnesumkārba ar pārslēgiem aiz stūres un Magnetic Ride Control adaptīvo balstiekārtu, ikdienā var būt gluži komfortabls auto ar 720 litru bagāžnieku (līdz pat 1644 litriem, ja nolaiž aizmugurējo atzveltni), bet vajadzības gadījumā tas var kļūt par rijīgu monstru, ar ko biedēt vecmāmiņas un kacināt ceļu policistus.

CTS-V Sport Wagon dinamikas rādītājus General Motors neatklāj, taču var atzīmēt, ka CTS-V kupeja, kam uzstādīts tāds pats motors, spēj 60 jūdzes jeb 96 km/h sasniegt 3,9 sekundēs.

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu