Karaliskais Bentley saplīsis Londonas centrā (32)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lielbritānijas karalienei Elizabete II nācies lūgt policijas palīdzību, lai viņu nogādā līdz rezidencei, jo viņas Bentley limuzīns saplīsis brauciena laikā Londonas centrā.

Karaliene apmeklējusi Oldgeitas metro staciju, kur pirms pieciem gadiem notika terora akts, raksta The Telegraph. Kad viņa devusies mājās, auto negaidīti pārstājis darboties.

"Tā bija neveikla situācija. Karaliene izskatījās mazliet pārsteigta, kad viņas auto vairs nebija iedarbināms. Viņa izkāpa no mašīnas, un viņas palīgs paziņoja, ka karalienei būs jāizmanto policijas Range Rover. Pēc tam viņa vienkārši apsēdās auto aizmugurējā sēdeklī un turpināja ceļu," laikrakstam sacījis kāds notikušā aculiecinieks.

Kā vēlāk skaidrojis kāds Bekingemas pils pārstāvis, policijas Range Rover ietilpis karalienes eskortā, savukārt par to, kas noticis ar Bentley, pagaidām konkrētas informācijas nav.

Bentley limuzīnu speciāli karaliskās ģimenes vajadzībām uzņēmums izstrādāja 2001.gadā - tas bija dāvana karalienes "zelta" jubilejā. 6,2 metrus garais Bentley ir apgādāts ar 6,75 litru 400 zirgspēku motoru, kurš var darboties ar sašķidrinātu gāzi. Auto maksimālais ātrums ir nepilni 200 kilometri stundā. Viena no auto galvenajām īpatnībām ir aizmugurējo durvju konstrukcija, kas karalienei ļauj nostāties kājās, pirms sper soli uz zemes.

Komentāri (32)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu