Bentley universāls (10)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ne Bentley pagātnes, ne tagadnes plānos neietilpst universāla ražošana, taču, uzskatot, ka šāds auto varētu būt ne mazāk elegants kā lielie limuzīni, itāļu uzņēmums Carrozzeria Touring Superleggera nolēmis tādu uzbūvēt.

Automobiļa oficiālā prezentācija notiks 2.martā Ženēvā, un tad arī tiks atklāts Bentley universāla interjers, kā arī ārējais dizains visā savā godībā.  Pagaidām Carrozzeria Touring Superleggera publiskajā telpā laidusi tikai vienu dizaina skici.

Tajā redzams Betnley, kurš zaudējis kupejas siluetu, taču tā vietā ieguvis vairāk praktiski izmantojamas telpas aizmugurē. Tā kā itāļu uzņēmums par bāzi savam izstrādājumam ņem Continental GT (arī šā modeļa Speed versiju), tam ir tikai divas sānu durvis, bet aizmugurē kārtīgs bagāžnieka vāks, kam esot elektropiedziņa.

Arī salonā esot veikta pamatīga pārbūve, kā rezultātā aizmugurē ir divi atsevišķi sēdekļi, kurus nolokot var iegūt vairāk nekā divus metrus garu bagāžnieku ar gludu grīdu.

Milānā bāzētais uzņēmums savos preses materiālos norāda, ka universāls tapis, iedvesmojoties no Bentley panākumiem un neparastajām īpašībām, turklāt auto izstrāde veikta ciešā sadarbībā ar britu uzņēmumu.

Carrozzeria Touring Superleggera plāno pēc pasūtījuma kopumā uzbūvēt līdz 20 šādus auto.

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu