Karstākā krāsu tendence - terakota

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums/Instagram

Terakota jeb apgrauzdētu apelsīnu šķēlīšu krāsa pavisam nesen bija interjera dizaina topā - 2017. gadā tumši oranžā krāsa bija top krāsa, kas bija īpaši aktuāla ideju vietnē «Pinterest». Gada izskaņā šo krāsu nomainīja zaļā, mileniāļu rozā un tumši zilā toņi, taču šovasar terakota ir atgriezusies ar vēl lielāku jaudu.

Terakotas tonis šajā sezonā ir kļuvis vēl populārāks nekā līdz šim - bagātīgi brūni sarkanā krāsa ir viegli kombinējama ir citām, tāpēc kļuvusi aktuāla dāmu garderobē, kosmētikas maciņos un interjera detaļās. Ideju lapa Pinterest atklāj, ka nu lietotāji meklē arvien vairāk ideju, kā savā ikdienā iekļaut terakotas toņus. «Arvien vairāk cilvēku meklē rūsganos, māla, kanēļa un burgundija toņus un veidus, kā tos izcelt savā apģērbā vai interjerā.»

Vietnē Pinterest pēdējo sešu mēnešu laikā meklējumi ar atslēgvārdu «terracotta» ir pieauguši par 95%.

Terakotas krāsa lieliski izskatās gan uz sienām, gan sīkiem dekoriem, piemēram, dekoratīvajiem spilveniem, gan arī uz dīvāna.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu