Mirušu sievieti morgā atrod dzīvu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Kāda sieviete, kas pēc autoavārijas ārstiem šķita mirusi, vēlāk pārbiedējusi morga darbiniekus, jo tomēr izrādījusies dzīva.

Kā vēsta «New York Times», sieviete iekļuva autoavārijā 24. jūnijā, kad kopā ar vēl četriem cilvēkiem bija devusies ceļojumā. Kādā brīdī autovadītājs zaudēja kontroli pār spēkratu un tas avarēja, apmetot vairākus kūleņus. Īsi pēc tam avarējušajā auto ietriecās cits spēkrats.

Mediķi, kas ieradās notikuma vietā, konstatēja, ka minētajai sievietei nav dzīvības pazīmju – tā neelpo, kā arī ir apstājusies sirdsdarbība.

Sievietes «līķis» tika nogādāts morgā, kur pēc dažām stundām morga darbinieki saklausīja sievieti elpojam morga ledusskapī.

«Tu nekad negaidi, ka atvērsi morga ledusskapi un tur būs kaut kas dzīvs. Iedomājieties, ja mēs būtu sākuši autopsiju! Mēs viņu būtu nogalinājuši!» teica viens no morga darbiniekiem.

Pēc tam sieviete tika kritiskā stāvoklī nogādāta slimnīcā.

Varas pārstāvji pašlaik noskaidro lietas apstākļus.

Šis nav pirmais gadījums, kad dzīvs cilvēks tiek pasludināts par mirušu. Janvārī kādu ieslodzīto Spānijas cietumā trīs dažādi ārsti pasludināja par mirušu, tomēr uz autopsijas galda šis ieslodzītais sācis krākt. Savukārt kādā citā reizē 2014. gadā 91 gadu veca sieviete Polijā morgā pavadījusi 11 stundas, līdz morga darbinieki pamanīja, ka līķu maisā kāds kūņojas. Sieviete izrādījās dzīva.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu