Trauku ziepes vairs nevajadzēs – radīti īpaši spageti sūkļi traukiem (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums/Instagram

Ko tik neizdomā – nu trauku mazgāšanas līdzekļu ražotāji izgudrojuši īpašu sūkli, kam nav nepieciešamas trauku ziepes. Taču kas tad īsti ir spageti sūkļi un vai tie spēj kvalitatīvi nomazgāt traukus? Ražotājs apgalvo, ka spageti sūkļi ir dabai draudzīga alternatīva parastajiem sūkļiem, bet to sastāvā esošie abrazīvie elementi, kas ražoti no kukurūzas vālītēm un persiku kauliņiem, spēj efektīvi nomazgāt jebko – pat pie katla piekaltušu putru.

Spageti sūklis ir dabai draudzīgs trauku mazgāšanas līdzeklis, kas pēc formas atgādina šķēlēs sagrieztu lupatu, taču ne velti ražotājs ir izvēlējies tik neparastas formas sūkli – spageti sūklis ir ātri žūstošs, un tajā neveidojas pelējums. Šīs formas dēļ sūkli drīkst izmazgāt ar ziepēm un lietot vairākus mēnešus pēc kārtas, tādējādi samazinot izlietoto sūkļu daudzumu.

 

A post shared by Rolandshop (@rolandshop) on

Vizuāli spageti sūklis atgādina nūdeles, kas veidotas no smilšpapīra, – tā abrazīvās daļas, kas, starp citu, arī ir veidotas no dabiskiem materiāliem, spēj nomazgāt jebkādas atliekas no dažādām trauku virsmām. Izņēmumi ir eļļainas un taukainas pannas – šādiem traukiem būs nepieciešams nedaudz ziepju vai arī etiķis un sāls. Spageti sūkļi sola labākus rezultātus ne tikai trauku mazgāšanā, bet arī smalku stūru un trauku nomazgāšanai – spageti sūkļa strēmeles tiks galā ar netīru kuļamo slotiņu, kaļķa nosēdumiem uz ūdens krāna, blendera uzgali vai pat cepeškrāsns restēm.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu