Aktrise Olīvija Manna pārsteidz mammu ar mājokļa renovāciju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/REUTERS

Holivudas aktrise Olīvija Manna (Olivia Munn) meitas lomu uztver ārkārtīgi nopietni – apvienojot spēkus ar amerikāņu interjera gigantu “Houzz”, Olīvija kopā ar patēvu noorganizēja mammas mājokļa pārvēršanu līdz nepazīšanai. Apskati, kā necilo Olīvijas mammas mājokli pārveidoja spožā un mūsdienīgā, saglabājot tajā aktrises mammas tradicionālās vjetnamiešu vērtības.

Aktrises uzraudzībā tika veiktas samērā krasas pārmaiņas – no apvienotās virtuves, dzīvojamās un ēdamistabas tika izņemts kamīns, kas jau kādu laiku nebija lietojams un atradās neparocīgā istabas vietā, paaugstināti griesti, iebūvēta neliela pārtikas noliktava, nomainīta grīda, visa virtuves iekārta un mēbeles. Vienīgā mēbele, ko atstāja Olīvija, bija patēva mantotais ēdamgalds, bet no dekoriem jaunajā interjerā tika atstātas figūriņas no mammas dzimtās Vjetnamas.

Jaunais interjers ir ieturēts gaišos toņos ar dažiem tumšākiem akcentiem - baltais ir kombinēts ar tumša koka mēbelēm un elementiem, piemēram, griestu sijām.

Pirms lielās renovācijas Olīvijas Mannas mammas virtuve bija salīdzinoši labā stāvoklī, taču virtuves virsmas bija pārāk augstas mammas augumam, savukārt kopējais interjers bija morāli novecojis. Renovācijas ietvaros visa virtuve tika pielāgota Olīvijas mātes īpatnībām – tika radīti zemi virtuves plauktiņi, bet augšējos skapjos iebūvētas īpašas trauku uzglabāšanas ierīces, kuras, pavelkot aiz roktura, ir nolaižamas zemāk. Tāpat virtuvē iebūvēja noliktavu pārtikas produktu glabāšanai, bet virtuves salu aprīkoja ar rīsu tvaicētāju.

“Mana mamma un viņas unikālā personība ir tas, kas izveidoja mani tādu, kāda esmu šodien,” aktrise atklāja interjera šova “My Houzz” sērijā. “Manuprāt, esmu no mammas iemācījusies būs stipra. Paldies Dievam, ka mamma vienmēr man mācīja būt pašpārliecinātai – tā es zināju, ka maniem sapņiem ir nozīme, pat ja tie bija teju vai nesasniedzami. Bez tā visa es nekad nemēģinātu tikt Holivudā.”

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu