Vecrīgas valdzinājums, elegance, plašums – dzīvoklis Kungu ielā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Baltic Sotheby's International Realty

Dzīvei Vecrīgā var atrast gana daudz priekšrocības, piemēram, ir iespēja pirmajam uzzināt par jaunu veikalu un restorānu atvēršanu vai kādiem īpašiem pasākumiem, pilnībā apgūt vecpilsētas arhitektūru, kā arī iejukt tūristu pūlī un ik dienu justies kā ceļojumā. Ja šobrīd esi ekskluzīva mājokļa meklējumos pašā galvaspilsētas sirdī, nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv aicina iepazīties ar izsmalcinātu dzīvokli Kungu ielā, kas šobrīd ir pārdošanā.

Trīs istabu dzīvoklis atrodas lieliskā vietā – jaunajā projektā Rīdzenes Rezidence. Ēkas pirmajā stāvā izveidots gardēžu cienīgs restorāns, savukārt pazemē – autostāvvieta. No apartamentiem paveras brīnišķīgs skats uz Svētā Pētera baznīcu.

Foto: Baltic Sotheby's International Realty

Dzīvokļa kopēja platība sasniedz 130,5 kvadrātmetrus, kas būtībā ir nelielas privātmājas izmērs. Līdz ar to par šaurību mājoklī sūdzēties nevajadzēs. Plašajās telpās ir ierīkota liela viesistaba ar kamīnu, kas apvienota ar virtuvi un ēdamistabu, divas guļamistabas, divas vannas istabas.

Foto: Baltic Sotheby's International Realty

Jāuzslavē augstvērtīgie apdares materiāli, kas redzami izsmalcinātajos apartamentos. Tāpat arī elegantās mēbeles un interjera priekšmeti. Kopumā dzīvokļa vizuālais tēls rada ārkārtīgi pārdomāta mājokļa iespaidu. Apskati dzīvokli Vecrīgā!

Foto: Baltic Sotheby's International Realty
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu