Pasākumu ceļvedis nedēļas nogalei: skārda bungas, Piena svētki, ielu mūzikas svētki u.c.

TOP 10
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ģirts Luste

Aktuālākie notikumi koncertdzīvē, teātrī, mākslās, kino, klubos, skaļākie brīvdabas pasākumi, sarīkojumi novados, atpūtas iespējas ģimenēm ar bērniem. Tavs  ceļvedis, kas tapis sadarbībā ar “Kaskurkad.lv” pasākumiem, 16. līdz 22. augustam.

Skārda bungu tūre - Rīga

Grupas “Prāta vētra” Latvijas koncerttūres “Skārda bungu tūre” noslēguma koncerts jau šo piektdien. Savu dalību tūres koncertos kā īpašie viesi ir apstiprinājuši jaunās latviešu grupas “Sudden lights” puiši, kurus plašāka publika pamanīja šā gada “Supernovas” konkursā.

KAS? Populārā mūzika

KUR? Mežaparka lielā estrāde

KAD? 17. augustā plkst. 18.00

Vairāk informācijas

Biļešu iegāde

Maksims Galkins

Ar vērienīgu solokoncertu uzstāsies Krievijas humorists, raidījumu vadītājs, aktieris un dziedātājs Maksims Galkins. Skatītājus gaida parodijas, humoristiski skeči un dziesmas.

KAS? Humora šovs

KUR? Dzintaru koncertzāle, Jūrmala

KAD? 17. augustā plkst. 19.30

Vairāk informācijas

Biļešu iegāde 

Foto: Scanpix

Koncerts "Simtgades skaņas"

Baltijas valstu simtgades zīmē trīs galvaspilsētu – Rīgas, Tallinas un Viļņas – orķestri apvienojušies koncertprogrammā “Simtgades skaņas”, lai atzīmētu pilsētu sadraudzību un sniegtu klausītājiem unikālu iespēju dzirdēt visu orķestru saspēli uz vienas skatuves. 

KAS? Klasiskā mūzika

KUR? “VEF” Kultūras pils, Rīga

KAD? 18. augustā plkst. 17.00

Vairāk informācijas 

Ieeja pasākumā bez maksas

Foto: publicitātes

Turecka koris

Unikālas balsis, apbrīnojama enerģētika un tikai viņiem vien raksturīga izpildījuma maniere. Kora repertuāram nav robežu - no pasaules klasikas līdz rokam, no popmūzikas līdz operai, no džeza līdz tautas mūzikas hitiem. Savās kompozīcijās viņi smalki un prasmīgi atrod ceļu uz katra klausītāja sirdi.

KAS? Ārvalstu populārā mūzika

KUR? Dzintaru koncertzāle, Jūrmala

KAD? 18. augustā plkst.19.00

Vairāk informācija 

Biļešu iegāde

Lucavsalas kausa izcīņa pludmales volejbolā

Jau tradicionāli Rīgas svētku ietvaros Lucavsalas sporta un atpūtas parka laukumos norisināsies Lucavsalas kausa izcīņa pludmales volejbolā sieviešu, vīriešu un MIX grupā, kas allaž pulcē ne tikai plašu sportistu, bet arī līdzjutēju pulku.

KAS? Sporta notikumi

KUR? Lucavsala, Rīga

KAD? 17. augustā plkst. 13.00

Vairāk informācija

Ieeja pasākumā bez maksas

Piena Svētki 2018

Šogad "Piena svētkos" dzirdēsiet Vladislava Nastavševa un grupas “Ezeri” “Lēnās dejas”, Domenique Dumont, Raimondu Tigulu, Jāņa Šipkēvica dziesmu izrādi “Zenīts”, Jāņa Znotiņa un aktrises Lauras Siliņas izrādi bērniem “Vafeļu sirdis”, kā arī citas aktivitātes, ko baudīt ģimenes un draugu lokā.

KAS? Festivāls

KUR? Astrīda Briāna iela 9, Rīga

KAD? 19. augustā plkst. 12.00

Vairāk informācijas

Ieeja pasākumā bez maksas

Artas Jēkabsones kvinteta koncerts "Light"

Mūzikas albums caurstrāvo gaismas un viegluma vibrāciju. Tas ir divu gadu pārdomu un iedvesmas laiks, kurš ir iemūžināts kopā ar daudzsološiem Ņujorkas mūziķiem un Artas Ņujorkas ģimeni – pianistu Theo Walentiny, basistu Nick Dunston, ģitāristu Lucas Kadish un bundzinieku Connor Parks.

KAS? Džeza mūzika

KUR? Koncertzāle “Valmiera”, Valmiera

KAD? 19. augustā plkst. 16.00

Vairāk informācijas

Ieeja pasākumā bez maksas

“UZ RĪGU!”

11. novembra krastmala kļūs par galveno satikšanās vietu mūsu zemes pašā centrā – Rīgā. Svētku moto būs „UZ RĪGU!” – uz vietu, kur radi un draugi no visiem Latvijas novadiem mūsu valsts simtgadē satiekas Latvijas viducī.

KAS? Pilsētas un novadu svētki

KUR? 11. novembra krastmala, Rīga

KAD? 18. augustā plkst. 13.00

Vairāk informācijas

Ieeja pasākumā bez maksas

Foto: Paula Čurkste/LETA

Ielu mūzikas diena

Ielu mūzikas diena ir brīdis, kas pienāk vienreiz gadā. Šajā dienā ikviens, kurš sevī jūt mūzikas brīvdomīgo elpu, tiek aicināts doties ielās – uzspēlēt, uzdziedāt, pārsteigt līdzcilvēkus un piepildīt Rīgu ar ritmiem, balsīm un skaņām.

KAS? Festivāls

KUR? Rīga

KAD? 18. augustā plkst. 12.00

Vairāk informācijas

Ieeja pasākumā bez maksas

Foto: Publicitātes foto

"Ricchi e Poveri" - 50 gadu jubilejas koncerts

“Cosa sei”, “Piccolo Amore”, “Mamma Maria”, “Voulez-Vous Danser” - diez vai ir iespējams atrast cilvēku, kas nepazīst šīs dziesmas. Spožie un emocionālie šo leģendāro mākslinieku koncerti pārņem ar savu enerģētiku milzīgas zāles un liek dziedāt tiem līdzi, neraugoties uz to, zināt jūs itāļu valodu vai ne. 

KAS? Ārvalstu populārā mūzika

KUR? Dzintaru koncertzāle, Jūrmala

KAD? 19. augustā plkst. 19.00

Vairāk informācijas

Biļešu iegāde

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu