Otrdienas horoskops: kas tevi šodien gaida

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Uzzini, kas tevi gaida šodien! Horoskops otrdienai, 21. augustam.

AUNS Tevi saistīs risks, asas izjūtas, kuras mudinās pievērsties samērā riskantām nodarbēm. Zvaigznes silti iesaka atturēties no nepārdomātas rīcības, jo tā var iedragāt tavu reputāciju, radīt materiālus zaudējumus.

VĒRSIS Būsi savu uzdevumu augstumos, visu, kas tev uzticēts, paveiksi ar lielu pienākuma un atbildības izjūtu. Labi sapratīsies ar priekšniecību, spēsi panākt tās labvēlību nākotnes ieceru īstenošanai.

DVĪŅI Tevi raksturos sabiedriskums un vēlme strādāt komandā. Piemērots brīdis radoša rakstura projektiem. Kāds Dvīnis var apsvērt iespējas pārcelties uz jaunu dzīvesvietu vai remontēt esošo.

VĒZIS Var pieaugt ambīcijas, kā rezultātā nolemsi uzņemties jaunus pienākumus, meklēsi iespējas pilnveidot profesionālās iemaņas. Dienas izskaņā vēlēsies būt draugu, paziņu kompānijā.

LAUVA Dienas notikumi liks aizdomāties par garīgām, filozofiskām lietām, meklēt atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem ar ezoterikas, astroloģijas palīdzību. Saskarsmē ar mīļoto valdīs patīkama gaisotne.

JAUNAVA Veiksme smaidīs darījumu pasaules pārstāvjiem. Pratīsi vadīt pārrunas, radīt par sevi zinoša un pieredzes bagāta cilvēka iespaidu. Brīvajiem zīmes pārstāvjiem pastāv lieliskas iepazīšanās iespējas.

SVARI Rīta pusē garastāvoklis var būt nedaudz nomākts. Iespējams, būs grūtāk koncentrēties darbam. Taču jau pēcpusdienā tu sāksi biežāk smaidīt, baudīsi apkārtējo uzmanību, simpātijas.

SKORPIONS Dzīve tevi var nejauši savest kopā ar sen neredzētiem domubiedriem. Patīkamā atkaltikšanās atsauks atmiņā jautros laikus, dos impulsu turpmākajām aktivitātēm. Vakarā tieksies pēc mīļotā sabiedrības.

STRĒLNIEKS Galveno uzmanību koncentrēsi naudas lietām. Kāds Strēlnieks centīsies atgūt nesen aizdoto naudu, savukārt cits apsvērs iespējas investēt kādā šķietami ienesīgā un ilglaicīgā projektā.

MEŽĀZIS Ja reiz būsi noskatījis mērķi, tad atrunāt vai novirzīt tevi no uzņemtā kursa būs praktiski neiespējami. Tu ātri tiksi galā ar ikdienišķiem šķēršļiem, spēsi lieliski orientēties birokrātijas džungļos.

ŪDENSVĪRS Pratīsi piesaistīt, ieinteresēt apkārtējos ar sevis sacīto. Zīmīga diena Ūdensvīriem, kuri saistīti ar reklāmas, izklaides jomu. Dienas izskaņā zvaigznes iesaka būt uzmanīgākam pie stūres.

ZIVIS Būsi sapņains, ne reizi vien pieķersi sevi aizdomājamies par dzīves patiesajām vērtībām, savām dziļākajām vēlmēm. Izlēmīgākie zīmes pārstāvji nolems īstenot kādu no kārotākajām iegribām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu