Rīgā sāk Lubānas un Juglas ielas satiksmes apļa pārbūvi; satiksme pagaidām ierobežota netiek (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Rīgā pakāpeniski tiek sākta Lubānas un Juglas ielas satiksmes apļa pārbūve, informēja Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāve Una Ahuna-Ozola.

Šonedēļ plānots uzstādīt satiksmes organizācijas tehnoloģiskos līdzekļus, veikt augu zemes noņemšanu, materiālu novietnes izveidi, kā arī citus darbus, kas pagaidām neietekmēs transporta kustību aplī.

Būvprojektā paredzēts izbūvēt nodalītu labā pagrieziena joslu virzienā no Lubānas ielas uz autoceļu P4 un nodalītu labā pagrieziena joslu virzienā no Augusta Deglava ielas uz Lubānas ielu. Plānots, ka tas samazinās automašīnu klātbūtni pašā rotācijas aplī un uzlabos transportlīdzekļu plūsmu.

Tāpat rotācijas apļa mezglos plānots ierīkot gājēju pārejas ar speciālo papildu apgaismojumu, kā arī pārbūvēt lietus ūdens kanalizācijas un ielas apgaismojuma tīklus.

Pēc Ahunas-Ozolas paustā, Lubānas un Juglas ielas satiksmes apļa pārbūves darbu termiņš ir trīs mēneši, taču nelabvēlīgu laika apstākļu gadījumā tiks noteikts tehnoloģiskais pārtraukums līdz pavasarim.

Būvdarbus veiks AS "Ceļu Pārvalde", un to izmaksas plānotas 836 171 eiro apmērā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu