Kādi bija pirmie "IKEA" iekārotākie pirkumi? (1)

no 90 centiem līdz pat 500 eiro
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

TVNET šorīt bija liecinieks cilvēku lielajai interesei aplūkot, kas tad būs "IKEA" plauktos. Protams, pirmos pircējus sagaidījām arī pie kasēm, lai noskaidrotu, vai ziņkārība ir apmierināta un kādas tad bijušas pirmās veikala pārdotās lietas!

Aptaujāto cilvēku pirkumi bija dažādi - sākot ar parastām kafijas tasītēm, dvielīšiem, dizaina dekoriem, līdz pat galdiem, krēsliem, spoguļgaldiem un sienas skapjiem. Devāmies iztaujāt pirmos veikala pircējus, lai uzzinātu, kas atrodas viņu iepirkumu grozos un cik naudas te atstāts. 

Skaties arī video par to, ko pircēji sagaidīja, stāvot garajās rindās.  

Zviedrijas uzņēmums IKEA ir pazīstams ne tikai ar labu dizainu, saprātīgām cenām, funkcionāliem risinājumiem un centieniem ilgtspējas jomā. Arī Latvijas IKEA ir veidots pēc starptautiskiem standartiem - šeit būs pieejams plašs mēbeļu, aksesuāru un citu sadzīvisku preču klāsts, bērnu istabiņa, restorāns, bistro, kas pazīstams ar hotdogiem un saldējumu par 30 centiem, kā arī Zviedrijas pārtikas preču veikals, kur var iegādāties tradicionālus zviedru produktus, piemēram, gaļas bumbiņas, lasi un kanēļmaizītes. IKEA Rīga veikalā būs vairāk nekā 500 risinājumu ilgtspējīgākai dzīvei mājās, lai varētu ietaupīt resursus. Daļa IKEA mēbeļu un citu preču ir ražotas no pārstrādātiem materiāliem.  

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu