Tirdzniecības centrā "Alfa" ielūst griesti (17)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vienā no tirdzniecības centra "Alfa" restorāniem - "Gan Bei" - otrdien ielūzusi piekārto griestu konstrukcija un dekoratīvā daļa, informēja "Alfa" direktore Iveta Feldmane. Nedz restorāna apmeklētāji, nedz personāls nav cietuši. Konkrētais restorāns šobrīd ir slēgts.

Pašlaik situācija tiek izmeklēta. Plašāka informācija par negadījuma cēloņiem tiks sniegta pēc apstākļu noskaidrošanas. Kā norādīja Feldmane, "Alfas" telpu interjera izveide un iekšējā apdare ir nomnieku - veikalu un kafejnīcu atbildība. "Alfa" kā apsaimniekotājs atbild par ēku kopumā. "Ēkas un telpu tehniskais stāvoklis un funkcionēšanas nodrošināšana ir viens no apsaimniekotāja pamatuzdevumiem. Tāpēc "Alfa" vienmēr ir pievērsusi visnopietnāko vērību kvalitātes un tehnisko standartu ievērošanai un atbilstībai jebkuriem normatīvajiem aktiem un labai praksei," uzsvēra Feldmane. "Gan Bei" valdes loceklis Oļegs Arups informēja, ka restorāna telpās pagaidām nezināmu iemeslu dēļ ielūzusi daļa griestu konstrukcijas. Uzņēmums veiks ekspertīzi, lai noskaidrotu negadījuma cēloņus.

Komentāri (17)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu