"Maserati" ģimenē gaidāms pieaugums

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: auto motor und sport

Tā kā "Maserati" ar diezgan labiem rezultātiem tirgū laidis modeli "Quattroporte" un pakāpeniski, bet stabili būs pārvarējis krīzi, kas to piemeklēja pirms vairākiem gadiem, koncerna "Fiat" vadība devusi zaļo gaismu "Maserati" modeļu klāsta paplašināšanai.

"Maserati" nevēlas zaudēt ekskluzīvu, pēc dabas sportisku auto ražotāja imidžu, tādēļ minivenus vai plaša patēriņa preces kompānija nepiedāvās. Markas nākamais jaunais modelis būs kupeja-kabriolets ar metāla salokāmo jumtu, kas konkurēs ar "Mercedes-Benz SL" un tam līdzīgajiem auto. Auto, kuram vārds vēl nav izdomāts, dienas gaismu ieraudzīs 2008.gada pavasarī un, nonākot pārdošanā, maksās aptuveni 80 tūkstošus eiro.

Kupeja-kabriolets būs pirmais jaunais "Maserati" pēc markas nonākšanas "Alfa Romeo" paspārnē. Tas tiks konstruēts uz "Alfa Romeo 166" pēcnācēja platformas, un tam būs visu riteņu piedziņa. Jāatzīmē, ka "Maserati" un "Alfa Romeo" sadarbība ar to arī beidzas, jo dizainu izstrādās "Pininfarina".

Automobilim paredzēts 3,5 litru V6 motors ar vairāk nekā 280 zirgspēku jaudu, ko saskaņā ar "Maserati" tuvu stāvošu cilvēku sniegto informāciju standarta izpildījumā visiem riteņiem pievadīs caur sešu pakāpju manuālo pārnesumkārbu, bet pēc izvēles - caur sešu pakāpju automātu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu