3x3 – tā nav tikai viena nedēļa (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aprīlī var pieteikties divām 3x3 kustības nometnēm Latvijā: Saldus rajona Nīgrandē – no 10. līdz 17. jūlijam, Madonā – no 24. līdz 31. jūlijam.

Kas noder latvietim

Bez ierastām nodarbēm – ģimeņu semināriem (vada Līga Ruperte, Māra Tupese), politikas (Jānis Peniķis, Lauma Vlasova), folkloras (Artis Kumsārs, Māra Mellēna), reliģijas un ētikas (Daira Cilne), latviskās virtuves (Dzidra Šteinberga), rotu un metāla darbarīku kalšanas, bērnu nodarbībām, kora un nakts dančiem (Ilga Reizniece) – būs arī citas, kas iederas 3x3 pēc būtības: rokdarbi, aušana un glezniecība vietējo meistaru vadībā, trimdas kultūrvēsture Gunta Liepiņa vadībā, keramika pie izciliem māksliniekiem Gundegas Peniķes, Jāņa Seiksta un Laimas Jaunskungas, dabas dziedniecība un dabas takas, veselības psiholoģija, vides mācība u.c. Īpaši domāts par jauniešu iesaistīšanos.

Aicinām gan tos, kuriem 3x3 gars jau zināms, gan tos, kuri vēl ne reizi nav to baudījuši – sanāksim kopā un šai nedēļā kļūsim harmoniskāki gan iekšēji, gan attieksmē pret pasauli. 3x3 mamma L.Ruperte saka: "Mēs nevaram uzlabot vai pārmainīt cilvēkus un apstākļus, bet varam palīdzēt uz visu paskatīties citādi."

Jāraksta vēstule

Tiem, kuri vēlas piedalīties, vēstulē nometnes vadītājiem pastāstiet par ģimeni, dalību iepriekšējās nometnēs. Par Madonu rakstiet Inesei Krūmiņai Murjāņu ielā 59, Rīgā, LV–1024, epasts: inesekru@one.lv. Par Nīgrandes pagasta Kalnu nometni: Daigai un Aldim Bitiniekiem Pļavas ielā 5–23, Kuldīgā, LV–3300, daiga.bitiniece@kurzemnieks.lv. Līdz aprīļa beigām tiks apkopots gribētāju saraksts un dalībniekiem izsūtītas anketas, programmas un informācija. Ziņas ir arī internetā: www.3x3.lv, Madonas un Saldus rajona padomes mājas lapā: www.madona.lv un www.saldus.lv.

Dalības maksa – Ls 55 par personu (maksā iekļauta izmitināšana, trīsreizēja ēdināšana, kultūras pasākumi, transports no Rīgas un uz Rīgu, ekskursija, darba materiāli lielākajai daļai ieviržu (dažās par tiem jāpiemaksā). Tomēr kodolģimenei (vecāki + bērni) dalībmaksa nepārsniedz Ls 150 neatkarīgi no skaita. Jārēķinās ar to, ka braucam strādāt un mācīties, nevis tikai atpūsties, ka vecākiem būs jāatbild par bērniem. Un to, ka nedēļu būsim viena saime, tikpat kā ģimene.

Inese Krūmiņa, 3x3 valdes priekšsēde

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu