Demonstrēs video vizītkarti par Latvijā audzētajiem produktiem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

16.februārī notiks Latvijas lauksaimniecības un pārtikas nozares video vizītkartes "Growing Green in Latvia" jeb "Zaļi audzēts Latvijā" pirmā demonstrācija, informēja Mārketinga padomes direktore Ingūna Gulbe.

Filma ir vāciski runājošā Daniela Janna un angliski runājošā Marka Keisa stāsts par Latviju kā zemi ar savām tradīcijām, kas veiksmīgi pārmantotas un iesakņojušās šodienā, uzsverot jau gatavo rezultātu - augstas kvalitātes, ekoloģiski tīru un starptautiskajām prasībām atbilstošu produkciju.

Video versijā pieteikti labākie produkti un pazīstamākās Latvijas preču zīmes, parādīts tās dabas skaistums, uzsvērta tās identitāte un pievilcība - veselīgam dzīvesveidam, atpūtai un lauku tūrismam.

Filmu kā ilustrējošu materiālu būs iespējams demonstrēt Latvijas pārstāvniecībām ārvalstīs, pārtikas ražotājiem un citiem ieinteresētajiem. Plānots, ka videomateriālu valsts vizīšu biznesa forumos izmantos arī Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga, kura no 2003.gada ir Latvijas lauksaimniecības un pārtikas produktu tirgus veicināšanas programmas patronese.

Videomateriāls tapis SIA "Labvakar" ar Zemkopības ministrijas atbalstu.

Filmas prezentācija 16.februārī notiks plkst.14 notiks Reiterna namā.

Jau ziņots, ka ar vienoto zīmi "Growing Green in Latvia" - zaļš kociņš ar ābolu - Latvija vēlas pateikt pasaulei to, ka valstī produkti tiek ražoti tīrā un neskartā vidē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu