Konkurss skolām par vidi

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Cēsu rajona padome skolām izsludinājusi projektu konkursu "Bērniem piemērota vide", kurā deputāti iepazīsies ar bērnu idejām par to, kā pilnveidojama mācību vide un skolas apkārtne aktīvai atpūtai, bērnu rotaļu un sporta laukumu pilnveidošanai, pārliecināsies par skolēnu apņēmību pašiem ieguldīt darbu projektu īstenošanā.

Veiksmīgāko plānu autoriem tiks piešķirts finansējums projekta uzsākšanai. Konkursam bērnu ieceru atbalstīšanai rajona padomei līdzekļus piešķirs Bērnu un ģimenes lietu ministrija. Divos gados, kopš notiek šāds konkurss, rajona skolās radīti statīvi riteņiem, mācību laukums satiksmes noteikumu apgūšanai, slidotava, veikti citi labiekārtošanas darbi.

Jāpiebilst, ka nupat Cēsu rajona Vides projektu rajona olimpiādē 8. un 9.klasēm 1. vietu ieguva Liene Bērziņa no Vecpiebalgas vidusskolas (projekta darba vadītāja A. Bērziņa), 2. - Aldis Butlers no Drustu tautskolas "99 baltie zirgi" ( I.Zariņa), 3. vietā Ieva Dolmane no Jaunpiebalgas vidusskolas (A. Ratiņš).

10. - 12. klasēm 1. vieta rajonā netika piešķirta, 2. - Mārtiņš Duksis no Vecpiebalgas vidusskolas (M. Zommere) un Ita Kazaka no Vecpiebalgas vidusskolas (A. Bērziņa), 3. - Mikus Melnis no Cēsu pilsētas ģimnāzijas (I. Gaile).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu