Tas patiešām ir šiks

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

“Mazs ir skaists” – ar šādu devīzi pavasara-vasaras augstās modes kolekciju Parīzē demonstrēja izsmalcinātības meistars Emanuels Ungaro. Skati modes nama telpās varēja vērot ļoti ierobežota, rūpīgi atlasīta publika. Viņu vidū arī amerikāņu popdziedātāja Kristīna Agilera.

Vairs pat ne minisvārki, bet mikrosvārki ar plīvojošām kimono stila jakām un bagātīgām rotām veidoja vienotu viegli gaisīgu un ļoti romantisku tēlu. Izgājušas tradicionālo apli, modeles apsēdās turpat starp skatītājiem, veidojot it kā dzīvu modes fotogrāfiju.

Otrs augstās modes dinozaurs Valentino savu jaunāko pavasara-vasaras sezonas augstās modes tērpu skati atklāja ar Kārlijas Saimonsas 70. gadu hitu "You’re so Vain", tādējādi mazliet paironizējot par sava modes nama dziļāko būtību – skurbinošu iedomības un izsmalcinātas tehnikas kokteili.

Modes esam baudījuši, balvas esam sadalījuši, maskās arī esam lēkājuši, tad nu šim vakaram gana. Svinēt dzīvi turpināsim jau pēc nedēļas, raidījums "Krējums... saldais" un es, Agnese Vārpiņa, jums vēlam jauku šo vakaru un veiksmīgu nedēļu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu