Maskavā runās par Krievijas un Baltijas valstu ekonomisko sadarbību

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Maskavā 30.janvārī notiks konference "Krievija un Baltija lielajā Eiropā", kurā diskutēs par ekonomisko sadarbību pašlaik un nākotnē, pavēstīja sabiedriskajā organizācijā "Baltijas forums", kas piedalās konferences rīkošanā.

Konferencē diskutēs par Krievijas un Baltijas valstu attiecībām, ņemot vērā pasaules ekonomikas attīstības jautājumus, kā arī par Krievijas un Baltijas valstu vietu Eiropā. No Latvijas puses konferencē piedalīsies "Ventspils naftas" padomes priekšsēdētāja vietnieks Jānis Blaževičs, kompānijas "Eiroholdings" prezidents Vasilijs Meļņiks, Ventspils tirdzniecības ostas pārstāvis Oļegs Stepanovs, kompānijas "Itera Latvija" vadītājs Juris Savickis u.c. Savukārt no Krievijas puses piedalīsies Krievijas ekonomiskās attīstības un tirdzniecības ministrs Germans Grefs, prezidenta padomnieks ekonomikas jautājumos Andrejs Ilarionovs, "Krievijas dzelzceļa" priekšsēdētāja vietniece Anna Belova, Tjumeņas naftas kompānijas TNK valdes priekšsēdētājs Viktors Vekselbergs, Krievijas ražotāju un uzņēmēju savienības prezidents Arkādijs Voļskis, "Gazprom" valdes loceklis Jurijs Komarovs, "Itera" direktoru padomes priekšsēdētājs Igors Makarovs u.c.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu