Par gaumi nestrīdas un gaumes mēdz būt dažādas

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Iespējams Šrilankā var staigāt bikini un daudz nedomāt par jaunākajām modes tendencēm,taču rietumu pasaulē no tā neizbēgt. Ir jau dzirdēts sakām- par gaumi nestrīdas un gaumes mēdz būt dažādas. Taču atrodas pasaulē cilvēki, kuriem pietiek drosmes kļūt par citu gaumes policistiem. Pie mums tas parasti beidzas ar apvainošanos, bet citur pasaulē jebkāda reklāma ir laba reklāma. Pirms dažām dienām kļuvis zināms sliktāk ģērbto smalko aprindu personu saraksts.Vienu otru tajā uzrādīto modes pērli citādāk kā par "stila īssavienojums" nosaukt nevar.

Skarbais modes kritiķis Blekvela kungs ir visai noslēpumaina persona, kas vismaz uz īsu brīdi liek sastingt vai nepatikā noskurināties par skarbo vērtējumu ne vienam vien pasaules “krējuma” pārstāvim. Šogad sliktāk ģērbto slavenību vidū vislielākajā nežēlastībā kritusi televīzijas realitātes šova zvaigzne Perisa Hiltone, kuru Blekvela kungs nosaucis par “pliekano Beverlihilsas Veneru”. Asmēlīgais modes kritiķis ar skumjām atzīst, ka Holivudā diemžēl liela nauda nereti soļo roku rokā ar sliktu gaumi. Un lai gan daudzas viņa sarakstā iekļuvušās slavenības esot talantīgas, skaistas un šarmantas, viņas nezkāpēc izskatoties kā “tikko sašķīdis Oliņš Boliņš”.

Otro vietu sliktāk ģērbto zvaigžņu sarakstā ieņem popdīvas Britnija Spīrsa un Madonna, kuras apsūdzētas bezgaumības propogandēšanā. Trešajā vietā – kantrī dziedātāja Šanaija Tveina ar savu “kiču kantrī mērcē”. Ceturtās vietas ieguvējai aktrisei Daienai Kītonei ticis brāziens par “noplukušu, nošņurkušu un noļurušu” izskatu.

Melānija Grifita, Spāņu siržu lauzēja Antonio Banderasa sieva, esot astotā sliktāk ģērbtā zvaigzne, kura izskatoties kā “ar botulīna toksīnu uzprišināts kakadū Dalī gleznā”. Viņai seko “sliktas gaumes karaliene” Kērnija Lova, bet sliktāk ģērbto slavenību desmitnieku noslēdz aktrise Lara Flinna Boila ar savu rozā izgājienu pagājušā gada “Zelta Globusa” ceremonijā.

Interesanti, ko Blekvela kungs teiktu, paviesojies Latvijā...

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu