Drāke Ukrainā dabū briljantus (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sabiedriskās organizācijas "Emergo" prezidente Elita Drāke (41) nupat atgriezusies no 4. starptautiskā skaistuma festivāla "Mrs.Ukraine Open 2003", kurp devās aizstāvēt Latvijas skaistuma godu. Uzvaru viņa uz Latviju neatveda, taču titulu "Pane Iedvesma" gan, turklāt ar briljanta gredzenu piedevām.

"No 15 skaistumkonkursa dalībniecēm biju pati vecākā, jaunākajai bija 24 gadi. Taču viņu vidū es jutos labi," atzīst Elita un koķeti piebilst: "Varu paglaudīt sevi, jo, kā daudzi man teica, pateicoties manam „kosmosam”, mēs visas ļoti sadraudzējāmies un nemaz nejutāmies kā konkurentes!" Konkurss tiek rīkots jau ceturto gadu, pirmo reizi pirms četriem gadiem Latviju tajā pārstāvēja aktrise Agnese Zeltiņa. Šogad tas ilga deviņas dienas, un visu šo laiku dalībnieces dzīvoja Ukrainas labākajā pieczvaigžņu viesnīcā "Viktorija", kur diennakts vien izmaksā 300 dolāru, taču veselības centra abonements ar dažādām pirtīm, fitnesa zāli un milzīgu baseinu - 16 000 dolāru. Elita stāsta, ka ik rītu stundu nodevusies lieliskai peldei. "Tas bija brīnišķīgi – uz mirkli sajusties kā miljonārei un izmantot visas viņu privilēģijas. Mūs tiešam visas tur ļoti lutināja," atzīst Drāke. Arī balvas dalībniecēm bijušas iespaidīgas – kažoki, ceļojumi, pulksteņi, rotaslietas. "Konkursa finālā mums katrai bija pat sava stiliste, ģērbēja, meikapa veidotāja, turklāt man, kā jau veģetārietei, pavārs ik vakaru gatavoja atsevišķas vakariņas," lepojas Drāke. Tomēr ik nodarbē konkursantes pavadīja sargi, pat uz tualeti ejot, meitenēm bijis jāatskaitās, taču par iziešanu ielās un staigāšanu pa veikaliem vispār nevarēja būt ne runas. "Apsargi mūs uzmanīja no rīta līdz vakaram. Bet droši vien jau tam bija kāda jēga..." prāto Drāke un atzīme, ka viens no dārgā pasākuma „pelēkajiem kardināliem” bija Ukrainas bagātākais cilvēks – Rināts Ahmetovs. Taujāta par iespaidiem, kas no brauciena viņā dzīvo vēl šodien, Elita smaida: "Man patīk slāvu temperaments – tas ir pilnīgs pretstats mums. No šīs atmosfēras es jūtos emocionāli ļoti uzlādējusies." Lielākais pārdzīvojums Elitai bijis uzstāšanās uz Doņutas operas skatuves. Viņai vienai pašai vajadzēja demonstrēt meditācijas deju "Ramadance" mūzikas pavadībā. "Citiem bija līdzi visādi piedejotāji, bet es uz milzīgās skatuves biju pilnīgi viena, turklāt uz mani skatījās 1200 skatītāju! Tā man bija īsta šoka terapija, vislielākā uzdrīkstēšanās manā dzīvē," emocijās dalās Drāke un atklāj mums sava meditācijas priekšnesuma idejisko pamatojumu: "Ir tikai viena reliģija, un tā ir mīlestība!"

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu