Jauni klubi – ko labu tie mums piedāvā?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Turpinām ar jaunumiem klubu dzīvē: pagājušajā nedēļā durvis vēra divas jaunas izklaides vietas - atšķirīgas stilos un, šķiet, dažādām gaumēm. Par vienu varētu teikt - veģetārieša murgs, par otru - leģendāro bumsiki-bumsiki.

Vecrīgā tagad ir klubs “Steika haoss”. Gan atrašanās ziņā, gan idejiski pa vidu jau zināmajiem "Četriem baltiem krekliem" un "Kaļķu vārtiem".

Estere Drāķe, mārketinga menedžere: “Vieta, kura domāta cilvēkiem, kas tusojas, gardēžiem. Ēst ir labi, dzert ir vēl labāk, labāk visu darīt kopā - baudīt!”

Kantrī un mežonīgo rietumu stils - tāds ir "Steika haoss", kurā turpmāk arī darbdienās spēlēs kantrī, dejos un mācīsies dejot līnijdejas. Man šoreiz misējās. Un te, protams, ēdīs steikus. Ja runājam par cenām, tad, lai nobaudītu steiku, būs jāšķiras sākot no aptuveni sešiem līdz pat padsmit latiem, ja vēlaties ko pavisam ekskluzīvu, teiksim, ķenguru.

Agnese Vārpiņa: “Šķiet, šī vieta domāta visiem, izņemot veģetāriešus, jo diez vai viņi varēs mierīgi noskatīties uz asiņainiem ķenguru, aļņu un briežu steikiem.”

Klubam ir arī sava oga - tā menedžere ir veģetāriete. Paradoksāli, bet fakts.

Arī uz Brīvības ielas jauns klubs. "Big Point" reklāmās dzirdējām, ka tam ir garākā bāra lete Baltijā.

Agnese: “Daudzi atceras multfilmu par pitonu, kur to mērīja papagailīšos, šo bāra leti tad nu mēs mēģināsim izmērīt Agnesēs... Tātad. 57 Agneses.”

Jeb aptuveni 33 metrus gara lete, aiz kuras strādā vienpadsmit bārmeņi. "Big Point" publika pagaidām gan nav noformējusies, kluba vadība saka, ka pretendē uz “Paldies Dievam, piektdiena ir klāt...” un “pupu bāra” apmeklētājiem un mūziku.

Brīdinām!!! Nākamajos kadros runās konkurenti, tāpēc viņu sacītais var būt neobjektīvs.

Kārlis un Arnis Bikšes, dīdžejs ar bārmeni: “Ne īsti “La Roca”, ne “Slepenais”, varbūt “Pelmeņi”...”

Laiks rādīs, vai 640 kvadrātmetru lielais klubs atradīs savu īpašo gaisotni, pagaidām, mūsuprāt, daudz kas vēl jāpielabo.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu