Krējuma kokteilis

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien raidījumā stāstīsim par ūdens stihijas vilinājumu. Tāpat runāsim par ko tīkamu gan vēderam, gan ausij. Bet aperitīvā Krējuma kokteilis.

Madonnas pasakas

Kļuvusi par māti, popdīva Madonna iemēģina spēkus arī bērnu literatūrā. Superzvaigznes jaunā bērnu grāmata „Angļu rozes” parādīsies grāmatveikalos jau nākammēnes vienlaikus simt valstīs tulkota trīsdesmit valodās. Pirmo grāmatiņu atvēršanas svētki notiks 15.septembrī Parīzē. Zinātāji jau stāsta, ka bērniem domātajās pasaciņās samanāmas atsauces uz jūdaisma novirzienu kabalistiku, kuras sekotāja jau kādu laiku ir Madonna.

Popsīgie baznīcas svētki

Aktieris Toms Krūzs kopā ar citām slavenībām piedalījies plašās savas reliģijas – scientologu sektas svinībās Losandželosā. Baznīcas svinību centrā drūzmējās simtiem slavenību. Viņu vidū arī aktrise Džūljeta Lūisa, soul dziedātājs Izaks Heiss un uzlecošā zvaigznīte Ērika Kristensena. Zinātnieka un rakstnieka Rona Habarda dibinātā scientologu baznīca ir viena no bagātākajām pasaulē, jo veiksmīgi spēj piesaistīt slavenību miljonus.

Zaķu pikniks

Mazāk garīgas nosakaņas valdīja kādā citā slavenību ballītē tajā pašā Losandželosā. „Pleiboja muižā” notika gadskārtējie „Vasaras nakts sapņu” svētki ar vairāk nekā pieticīgi ģērbtu skaistuļu piedalīšanos. Uz viņām palūkoties bija atnākuši arī aktieris Benisio del Toro, ekrāna ļaundaris Krispins Glovers un neiztrūkstoši arī pats „Pleiboja” dibinātājs Hjū Hefners.

Gaišās skumjas

Amerikas melnādaino iedzīvotāju sāpe, Misisipi deltas tveicīgās naktis un vienkāršas dvēseles ilgas pēc mīlestības skanēja dzīvās blūza leģendas Louisiana Red mūzikā „Bites blūza klubā”. Šis 71 gadu vecais vīrs mūžā piedzīvojis visu, sākot no klukluksklanu zvērībām un smaga ievainojuma Korejas karā līdz veiksmīgai karjerai un publikas atzinībai visās pasaules malās, tāpēc viņam ir par ko dziedāt. Pēc nemitīgas tiekšanās pēc kaut kā arvien jauna un eksperimentāla brīžiem ir liela vēlēšanās apstāties un paklausīties kaut ko vienkāršu un pirmatnēju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu