Pasniegs Smaida ordeņus . (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien Jēkabpils pilsētas svētku laikā tiks pasniegti Smaida ordeņi, informēja BO SIA "Smaida ordeņa fonds" prezidents Smaidis Aizpurietis.

Nominācijā "Klusais smaids" ordeni saņems organizācijas "Daugavas vanagi" Jēkabpils nodaļas priekšsēde Edīte Ortveina, nominācijā "Sirsnīgais smaids" - skaistumkopšanas salona "Saule" administratore Līga Asare, nominācijā "Plašais smaids" - Ventspils mērs Aivars Lembergs, nominācijā "Šķelmīgais smaids" - karikatūrists Indulis Buka un nominācijā "Jautrais smaids" - apvienības "Mēmais šovs" dalībniece Dagmāra Legante. Aizpurietis pastāstīja, ka Ventspils mērs uz ordeņa pasniegšanu ierasties nevarēs, tāpēc Aizpurietis dosies uz Ventspili un Smaida ordeni Lembergam pasniegs Jūras svētkos Ventas krastmalā plkst.12, pirms Neptūna izkāpšanas krastā. Pārējie uzvarētāji savus ordeņus saņems Jēkabpils pilsētas svētku laikā - plkst.18. Jau vēstīts, ka katru gadu tiek pasniegti pieci Smaida ordeņi - piecās dažādās nominācijās. To saņem cilvēki, kuri ar savu darbu vai būtību ir ļāvuši citiem justies droši, labi, priecīgi, apmierināti un jautri. Ideja par šāda fonda izveidošanu Aizpurietim radusies pēc tam, kad viņš uzzinājis, ka visus savus 50 dzīves gadus viņš Latvijā ir vienīgais Smaidis. Fonda veidotājs uzzinājis, ka arī Polijā piešķir Smaida ordeņus, tāpēc nolēmis pats veidot līdzīgu fondu, kas popularizētu labus cilvēkus.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu