Moderns dzīvoklis Purvciemā, kas ļauj baudīt galvaspilsētas skaisto panorāmu (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Purvciems ir viens no Rīgas apdzīvotākajiem rajoniem. Un ne velti – nokļūt pilsētas centrā ir ārkārtīgi vienkārši un ātri, tuvumā ir neskaitāmi veikali, kafejnīcas, sporta klubi un izglītības iestādes. Šajā apkaimē atrodama arī visaugstākā dzīvojamā māja Daugavas kreisajā krastā. Tāpēc, ja šobrīd esi jaunas dzīvesvietas meklējumos galvaspilsētā, nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv aicina aplūkot modernu četru istabu dzīvokli vienā no Purvciema augstceltnēm Dzelzavas ielā.

Divlīmeņu penthausa tipa apartamenti atrodas jaunajā projektā pašā Purvciema centrā. No dzīvokļa logiem un plašās terases paveras skats uz galvaspilsētas jumtu korēm, kas mājoklim piešķir papildu vērtību. Gaumīgi iekārtotā terase ēkas 16. stāvā ik rīta kafijas baudīšanu padarīs par vienu no iemīļotākajiem dienas mirkļiem.

Foto: city24.lv

Dzīvokļa plānojums ir pārdomāts un funkcionāls, paredzot trīs izolētas istabas, studio tipa viesistabu ar virtuvi, vannas istabu, noliktavas telpu un terasi. Mājoklim ir moderns interjers, kas novērojams gan iekšējās apdares materiālu, gan mēbeļu un interjera priekšmetu izvēlē.

Foto: city24.lv

Ārkārtīgi omulīgu sajūtu drēgnos rudens un ziemas vakaros radīs viesistabā iebūvētais kamīns. Jāmin, ka, iegādājoties šos divlīmeņu penthausa tipa apartamentus, jaunie saimnieki varēs izmantot arī divas vietas automašīnām. Apskati dzīvokli Purvciemā!

Foto: city24.lv
Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu