Slavens producents izveido ekstravagantu zelta mēbeļu līniju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dj Khaled ar ģimeni 2018. gada MTV mūzikas balvu pasniegšanas ceremonijā
Dj Khaled ar ģimeni 2018. gada MTV mūzikas balvu pasniegšanas ceremonijā Foto: Reuters / Scanpix

Aplūkojot producenta un dīdžeja Dj Khaled mūzikas videoklipus, ir skaidrs, ka mūziķim ir visai izteiksmīga gaume. Nu luksusu mīlošais dīdžejs ir radījis iespaidīgu zelta mēbeļu klāstu, kas apžilbinās ne vienu vien elegances tīkotāju.

Dj Khaled, mūziķis, kas mērķtiecīgi savās dziesmās izsauc savu vārdu un ir kļuvis īpaši populārs sociālajā tīklā Snapchat, augusta beigās ir izveidojis neaprakstāmi greznu zelta mēbeļu kolekciju. Dīdžeja radīto mēbeļu dizains izceļas ar greznību, zeltu, dārgiem materiāliem, piemēram, krokodilādu, un atslēgām, kas ir teju vai mūziķa personīgais simbols. Ar Dj Khaled mēbelēm ir iespējams apgādāt visu māju – mūziķis ir izstrādājis zelta dīvānus, krēslus, gultas, atpūtas krēslus, lādes, kumodes, galdus, kurus tur divas zelta lauvas vai atslēgas, minibāru un pat gleznas, sienas dekorus, paklājus un, protams, īpašu sarkano troni.

 

A post shared by Goldition™ (@goldition) on

“Mana māja ir mana pils, un tā ir svēta vieta,” skaidro Dj Khaled. “Es vēlējos radīt kaut ko, kas izceltu mājokļa nozīmi mūsu dzīvē. Tā ir vieta, kur pavadām laiku ar ģimeni. Tā ir vieta, kur radām atmiņas. Tā ir vieta, kur izaudzinām bērnus.” Mūziķis atklāj, ka katrs pircējs iegūs un atradīs “daļu no Dj Khaled” katrā no viņa līnijas mēbelēm.

 

A post shared by Goldition™ (@goldition) on

Dīdžeja iecienītākā paša radītā mēbele ir sarkanais tronis, kas reprezentē Dj Khaled dvēseli un ekstravaganto gaumi. Sarkanais tronis ir veidots no smagnējām koka detaļām – krēsls ir gandrīz divus metrus augsts un dekorēts ar zelta elementiem un sarkanu samta audumu. Krēsla atzveltnes augšējā malā rotājas milzīgs disks ar zelta lauvas simbolu, kas, kā vēsta pats Dj Khaled, aizsargā īpašnieku no negatīvās enerģijas.

 

The king says it’s almost time. ? @djkhaled #whatisgoldition?

A post shared by Goldition™ (@goldition) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu