Rudens mājokļu medības: klāt Atvērto durvju dienas maratons jaunajos projektos

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Vadošais nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv ielūdz apmeklēt Atvērto durvju dienas maratonu, kad vienā dienā un laikā 13 jaunie projekti Rīgā un Pierīgā vērs vaļā durvis potenciālajiem īpašumu pircējiem. Atvērto durvju dienas maratons, ko City24.lv organizē sadarbībā ar projektu attīstītājiem un pārdevējiem, norisināsies sestdien, 15.septembrī, no plkst. 11.00 līdz 16.00. 

Pēdējā laikā nekustamo īpašumu tirgū ļoti pieprasīts un aktīvs ir jauno mājokļu projektu segments. Tirgū parādās daudzi jauni, interesanti un vietējā pircēja iespējām piemēroti projekti, kā arī daudziem esošajiem tiek veidotas nākamās kārtas.

Turklāt rosība novērojama ne tikai galvaspilsētā Rīgā, bet arī tās apkārtnē. Tajā skaitā arī Jūrmalā, kur, piemēram, pavisam nesen tapis prestižajai kūrortpilsētai neierasts ekonomiskās klases projekts, kurā par zemām cenām iespējams iegādāties dzīvokļus jūras krasta pirmajā līnijā.

Jauno projektu Atvērto durvju dienas maratons ir unikāla iespēja vienā dienā apskatīt vairākus no šiem projektiem un uzzināt par dzīvošanas priekšrocībām tajos, lai atrastu un izvēlētos tieši savām prasībām, iespējām un vēlmēm piemērotāko jauno mājokli. Pasākuma laikā būs iespējams arī uzzināt un izmantot īpašo SEB bankas piedāvājumu mājokļa kredītam. 

Kopumā Atvērto durvju dienas maratonā piedalās un būs apskatāmi 13 jaunie projekti:

 “Jaunā Teika” (Teika, Rīga), “Gaiļezera nami” (Mežciems, Rīga), KALNCIEMA KVARTĀLA Rezidences (Āgenskalns, Rīga), “Tuvidi” (Baloži, Ķekavas novads), “Baltozoli” (Dzirciems, Rīga), Cēsu Terraces (Centrs, Rīga), Tallinas 86 (Grīziņkalns, Rīga), Zirņusala (Salaspils), "Garden Apartments" (Mežaparks, Rīga), “Summer House” (Dzintari, Jūrmala), Valdemāra 69 (Centrs, Rīga), Baltezera Terases (Bukulti, Garkalnes novads), Dreimaņu iela (Mārupe), “Rīgas iela 51” (Dzintari, Jūrmala).

Plašāku informāciju par jaunajiem projektiem, kas piedalās Atvērto durvju dienas maratonā, kā arī par SEB bankas īpašo piedāvājumu mājokļa kredītam iespējams uzzināt šeit. Ieskaties un piesaki savu dalību Atvērto durvju dienas apmeklējumiem!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu