Liepājā risināsies "Elite" modeļu aģentūras konkursa atlases posms .

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Trešdien, 14. maijā, pl. 15.00 – 18.00 Liepājā, viesnīcā “Amrita” (Rīgas iela 7/9) notiks starptautiskā modeļu konkursa "Elite Model Look “Look of the Year 2003”" Baltijas valstu fināla atlases posms, kurā aicinātas piedalīties 170 – 180 cm garas meitenes vecumā no 14 līdz 20 gadiem.

No 12. līdz 17. maijam piecās Latvijas pilsētās – Rīgā, Ventspilī, Liepājā, Daugavpilī un Valmierā - notiek konkursa “Look of the Year 2003” Latvijas atlases posmi. Reģionālajās atlases kārtās tiks izvēlētas kopskaitā 10 dalībnieces, kuras piedalīsies konkursa "Elite Model Look “Look of the Year 2003”" Baltijas valstu finālā, kas risināsies 23. augustā Ventspilī. "Elite Model Look" pārstāvis Baltijas valstīs Fredo Kazemi: “Pēc piecu gadu pārtraukuma mums ir patiess prieks atkal organizēt "Elite Model Look" konkursu Latvijā. "Elite Model Look" konkurss ir radīts, lai meklētu jaunas sejas un talantus, un tas sniedz unikālu iespēju meitenēm pārbaudīt savas spējas. Mūsuprāt, Baltijas valstīs ir ļoti daudz skaistu un apburošu meiteņu. Mēs ceram, ka šī konkursa laikā piepildīsies vismaz kādas meitenes sen lolots sapnis kļūt par slavenu modeli.” Baltijas fināla konkursa uzvarētājas no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas piedalīsies starptautiskā modeļu konkursa "Elite Model Look “Look of the Year 2003”" finālā, kas notiks 17. oktobrī Dubajā (Apvienotie Arābu Emirāti). Starptautiskā konkursa uzvarētāja parakstīs modeles līgumu 150 000 ASV dolāru vērtībā ar pasaules lielāko modeļu aģentūru "Elite". 1998. gadā "“Elite Model Look ''98”" Latvijas konkursa uzvarētāja Guna Vējiņa no Valkas piedalījās pasaules modeļu konkursā Francijā. Uzziņai: "Elite" ir pasaules lielākā un atpazīstamākā modeļu aģentūra. Modeļu aģentūras "Elite" 2002. gada apgrozījums ir 88 miljoni eiro. "Elite Model Look “Look of the Year”" ir visprestižākais konkurss jauno modeļu atlasē, kas notiek 45 pasaules valstīs. Savulaik piedaloties "Elite Model Look" konkursā, supermodeles karjeru sākušas Sindija Krauforde, Klaudija Šīfere, Linda Evandželista, Naomi Kempbela, Karena Māldera, Stefānija Seimūra un Žizele Bandčena.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu