Tikmēr Amerikā: zaglim izdodas aizbēgt pēc vairāku policijas auto apskādēšanas (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Cik nav dzirdēts par videospēļu nelabvēlīgo ietekmi uz cilvēku psihi. Ja uzspēlē pa retam, tas ir - pārāk neaizraujas, kaitējuma var arī nebūt, taču, ja rodas atkarība un ar pulti tiek pavadītas dienas un naktis, risks iedzīvoties nepatikšanās ir milzīgs.

Nav zināms, kas ir zemāk pievienotajā video iemūžinātā incidenta izraisītājs, taču tā vien šķiet, ka baltā Ford Mustang vadītājs varētu būt liels populārās noziedznieku spēles Grand Theft Auto (GTA) cienītājs. Jo scenārijs, kāds novērots uz ielas Glendeilā netālu no Losandželosas, nudien atgādina spēles sižetu.

Kā ziņo www.carthrottle.com, notikumi sākušies ar policijas izsaukumu uz tuvējo Vons supermārketu, kur it kā notikusi zādzība. Policisti sāka dzīties pakaļ baltajam Mustang, taču tā vadītājs neizrādīja ne mazāko vēlēšanos padoties. Pat pēc tam, kad viņa auto bija ielenkts, viņš turpināja savu cīņu ar likumu un pamatīgi apskādētajā auto tomēr pamanījās aizbēgt. Pēc neilga laika auto tika atrasts pamests, taču no tā vadītāja nebija ne vēsts.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu