Ierakstu kompānija BMG pabeigusi leibla "Zomba" iegādes procesu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mūzikas ierakstu kompānija "Bertelsmann Music Group" (BMG) ir pabeigusi leibla "Zomba" iegādes procesu, paziņojis koncerns "Bertelsmann", kurā ietilpst BMG.

"Zomba" līdzšinējais valdes priekšsēdētājs un izpilddirektors Klaivs Kelders uz laiku kompānijā darbosies kā konsultants. BMG ir viena no lielākajām mūzikas ierakstu kompānijām ar leibliem 42 pasaules valstīs. RCA, "Ariola", "Hansa" un "Arista" arī ir BMG leibli, kas pārstāv tādu pasaules zvaigžņu kā Kristīna Agilera, Dido, Vitnija Hjūstone, Ališa Kīza, Karloss Santana, "Westlife", "Modern Talking", Natālija Imbruglija, Pink, "Boney M" un daudzu citu intereses. Pēdējo 20 gadu laikā kompānija "Zomba" kļuvusi par lielāko neatkarīgo mūzikas ierakstu leiblu. Uzņēmums "Zomba Music Group" vēl vairāk pastiprinās BMG pozīcijas mūzikas ierakstu jomā, uzsvērts "Bertelsmann" paziņojumā. Jau esošajiem BMG māksliniekiem pievienosies "Zomba" zvaigznes "Backstreet Boys", "N''Sync" un Britnija Spīrsa. Turklāt BMG ir kļuvusi par trešo lielāko mūzikas ierakstu kompāniju pasaulē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu