Priekšvēlēšanu aktivitātes rada sastrēgumus.

TVNET/LETA/BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien Rīgā sakarā ar LSDSP rīkoto koncertu, kura dēļ kopš vakardienas autosatiksmei ir daļēji slēgta 11.novembra krastmala gan pilsētas centrā, gan Pārdaugavas pusē veidojas lieli sastrēgumi. Lai gan Rīgas kārtības policijas inspektors Aigars Bērziņš norāda, ka pēc 11.novembra krastmalas slēgšanas sastrēgumi pilsētā ir ne lielāki kā ikdienā, vairāki aculiecinieki apgalvoja, ka satiksme uz Vanšu tilta, Salu tilta un 13.janvāra ielā ir apgrūtināta.

Bērziņš sacīja, ka ārkārtīgi lielu sastrēgumu, kuru dēļ būtu speciāli jāregulē satiksme, pilsētā nav. Tie esot, taču tādi kā parasti. Savukārt aģentūra LETA novēroja, ka liels sastrēgums ir K.Valdemātra ielā. Šo ceļa posmu ar automašīnu no Bruņinieku ielas līdz Dzirnavu ielai nav izdevies nobraukt aptuveni 15 minūtēs. Ļoti daudzi automašīnu pasažieri izvēlas iet kājām, atstājot autovadītājus nīkt sastrēgumos. Sastrēgums izveidojies Lāčplēša ielā virzienā uz Valdemāra ielu. Sastrēgums ir arī Dzirnavu ielā. Valdemāra ielā satiksmi regulē policisti, taču tas sastrēgumus nemazina, jo policisti ne vienmēr rīkojas saskaņoti visos krustojums. Pārdaugavā sastrēgums jau izveidojies uz Kalnciema ielas tilta. Noslogotas ir abas joslas virzienā uz centru. Salu tilts arī ir pārslogots. Lai nobrauktu aptuveni 300 metrus garo posmu pa Uzvaras bulvāri no tā dēvētā Atbrīvotāju pieminekļa līdz Akmens tiltam, nepieciešama pusstunda, kaut arī šajā posmā trijās vietās satiksmi regulē Ceļu policijas darbinieki. Mūkusalas ielā sastrēgums veidojas no Akmens tilta līdz laikraksta "Diena" ēkai. Daudzi sabiedriskā transporta pasažieri atstāj tramvajus, trolejbusus un autobusus un dodas uz darbu Vecrīgā vai centrā kājām. Latvijas autopārvadātāju asociācijas "Latvijas auto" ģenerālsekretārs Valdis Trēziņš norādīja, ka pagaidām vēl autopārvadātāji par īpašām problēmām asociācijai neesot sūdzējušies. Trēziņš gan norādīja, ka sastrēgumi nepārprotami rodas un uz ostu nākoties doties pa Ganību dambi. Vislielākās problēmas sastrēgumu dēļ rodoties kokvedējiem, kuri parasti izmanto 11.novembra krastmalu, lai nogādātu kravas ostā. Trēziņš gan norādīja, ka plānotā Krastmalas slēgšana bijusi iepriekš izziņota, tāpēc autovadītājiem priekšvēlēšanu periodā ar satiksmes slēgšanu nākšoties samierināties. Jau vēstījām, ka piektdien Latvijas Sociāldemokrātiskās strādnieku partijas rīkotā koncerta dēļ slēgta satiksme 11.novembra krastmalā un partiju līderi jau iepriekš atvainojās autovadītājiem par neērtībām, taču uzskata, ka tās var pieciest lielā koncerta dēļ. Koncertā uzstāsies agrāk populārā vācu popgrupa "Alphaville", bijušais grupas "Gorky park" dalībnieks Maršals no Krievijas un pašmāju grupas "Tumsa", "Opus Pro", "Linga" un "A-Eiropa". Koncerts sāksies plkst.18 un beigsies plkst.23.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu