Piektdienas horoskops: kas tevi šodien sagaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Tava apņēmība būs slavējama. Bet nesāc palikt iedomīgs, agresīvs pret tiem, kuri traucē īstenot tavus nodomus. Jebkuras grūtības centies uztvert kā vērtīgu pieredzi. Aplaimo ar savu uzmanību mīļoto personu.

VĒRSIS Šodien tev izdosies apliecināt savas organizatoriskās un oratoriskās dotības. Kādam Vērsim var nākties stāties plašākas publikas priekšā, prezentēt savas idejas, uzņēmuma nākotnes plānus.

DVĪŅI Panākumos lielu nozīmi spēlēs spēja saglabāt skaidru mērķa apziņu un nenovirzīties uzņemtā kursa. Neļauj svārstīgumam, mainīgajām vēlmēm traucēt iegūt kāroto! Rūpīgāk ieklausies partnera sacītajā.

VĒZIS Tavs noskaņojums būs patiesi lietišķs. Ikkatrā situācijā centīsies saskatīt sev izdevīgāko iznākumu. Pēcpusdienā nav izslēgta svarīga saruna ar priekšnieku, kuras iznākums daudz ko noteiks nākotnē.

LAUVA Būsi dzīvespriecīgs, pratīsi pat šķietami drūmā situācijā saskatīt nianses, par kurām pasmaidīt. Ar savu enerģiskumu un harismu spēsi aizraut, iedvesmot apkārtējos. Svarīga diena žurnālistikā strādājošajiem.

JAUNAVA Labprāt pamācīsi, pat nedaudz pakritizēsi apkārtējos. Taču zvaigznes neapšaubāmi iesaka dalīties ar saviem padomiem tikai tajās situācijās, kurās kāds tev to lūdz! Esi piesardzīgāks, vadot automašīnu.

SVARI Līdzcilvēku kaprīzes, emocionālā nostāja arī tevi var padarīt nervozu, viegli izprovocējamu uz strīdiem. Šodien nav piemērotākais brīdis, lai pievērstos sabiedriskām lietām, veiktu lietišķas pārrunas.

SKORPIONS Ja pratīsi saglabāt nopietnu nostāju, kā arī izvairīsies no liekiem asumiem saskarsmē ar līdzgaitniekiem, tu sasniegsi nospraustos mērķus. Vakaru ieteicams pavadīt divvientulībā ar mīļoto.

STRĒLNIEKS Šodien tevī var mosties maksimālists, kurš no dzīves gribēs daudz vairāk, nekā tā reāli spēs dot. Esi saprātīgs, neļauj sakāpinātajām ambīcijām radīt utopiskus mērķus.

MEŽĀZIS No tavas puses būs skaidri jaušama neapmierinātība ar iesīkstējušo kārtību darba lietās. Aktīvi meklēsi inovatīvus risinājumus, centīsies gūt kontaktu ar līdzīgi domājošajiem un darīt kaut ko lietas labā.

ŪDENSVĪRS Galveno uzmanību koncentrēsi ģimenes dzīvē notiekošajam. Jo īpaši tas būs jūtams to Ūdensvīru vidū, kuri nesen sākuši kopdzīvi. Zvaigznes iesaka vairāk paļauties uz savu sirdsbalsi.

ZIVIS Dienas pirmajā pusē var būt grūti saņemties ikdienas darbiem, jo garastāvoklis būs padrūms. Taču, laikam ejot, tu atradīsi cilvēkus, lietas, kuras jūtami uzlabos omu, kā arī palīdzēs tikt galā ar šodien iecerēto.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu