Brīvdienu horoskops: kas tevi gaida un no kā jāuzmanās

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Uzzini, kas tevi gaida šajā nedēļas nogalē - sestdien (16.09.) un svētdien (17.09.).

Horoskopi visai nedēļai

AUNS Kaut sākotnēji vēlēsies dienu pavadīt mājās, apstākļu ietekmē mainīsi domas un trauksies dzīvē! Tava ugunīgā un nedaudz trakulīgā daba ļaus izbaudīt to, ko citi sev nekādi neatļautu.

VĒRSIS Netraucēti baudīsi ģimenes dzīvi un tuvinieku rūpes. Lūkojoties televizora vai datora ekrānā, vienlaikus apcerēsi nākotnes plānus, sapņosi par sev tīkamām lietām. Nekrīti gastronomiskās pārmērībās.

DVĪŅI No tevis gluži vai staros neremdināms dzīvesprieks, kas pat nomāktākajos prātos viesīs dzīvību. Ir vērts mēģināt atspoguļot savas izjūtas radošajās izpausmēs. Vakarā iespējami negaidīti ciemiņi.

VĒZIS Pēdējā laika notikumi darbā, jūtami ietekmēs tavu garastāvokli. Iekšēji noteikti sajutīsi nepieciešamību novelt no pleciem psiholoģisko smagumu, gūt zināmu morālu atbalstu no otrās pusītes.

LAUVA Meklēsi pēc iespējas jautrākus līdzgaitniekus, lai dotos izklaidēties, baudītu dzīves bezrūpīgo pusi. Labprāt sarīkosi nelielu ballīti pie sevis mājās vai arī uzņemsies kāda izklaides pasākuma vadīšanu.

JAUNAVA Mājas sienās nevēlēsies dzirdēt nevienu strīdu, tev būs vajadzīgs pilnīgs miers un klusums, lai atpūtinātu nervus. Attiecībās ar mīļoto šobrīd nevajadzētu cilāt smagus, sasāpējušus jautājumus.

SVARI Gan finansiālā situācija, gan apstākļi ļaus atpūsties ar vērienu. Tavi paziņas var sagādāt patīkamu pārsteigumu, uzaicinot tevi uz jautru ballīti. Šis varētu būt patiesi krāšņs brīdis brīvajiem Svariem.

SKORPIONS Rīta pusē rosīsies pa māju, vēlēsies veikt zināmus pārkārtojumus, veicināt savā dzīvesvietā gan mājīgumu, gan komfortu. Savukārt pēcpusdienā gribēsi doties baudīt kultūras dzīves norises.

STRĒLNIEKS Šodien visai saasināti uztversi jebkura veida saistības vai pienākumus. Lai uzlabotu sev omu, kā arī nomierinātu nervus, dodies garākā pastaigā, izbaudi jūras dziedinošo ietekmi.

MEŽĀZIS Labprāt pamainīsi kaut ko savā izskatā, garderobē. Zvaigznes iesaka vairāk uzmanības pievērst gaišiem, dzīvespriecīgiem toņiem, atturēties no melnās un pelēcīgās krāsas. Šodien labāk nelieto alkoholu.

ŪDENSVĪRS Nav izslēgts, spītīgi centīsies iegūt to, kas šobrīd nekādi nebūs tev sasniedzams. Esi apdomīgs, nemēģini neko panākt ar varu, labāk atlicini vairāk laika sevis izkopšanai garīgajā plānā.

ZIVIS It visā vadies no savām sajūtām. Ja arī draugi aicina uz kādu šķietami jautru pasākumu, bet iekšēji jūties iztukšots, labāk pavadi laiku mājīgās noskaņās un trakulīgu izklaidi atliec uz citu dienu.

SVĒTDIENA

AUNS Var jūtami aktualizēties mīlas lietās notiekošais. Kāds Auna zīmes pārstāvis var nolemt pārtraukt attiecības, kuras sevi būs izsmēlušas, savukārt cits risināt ieilgušu konfliktu ar mīļoto.

VĒRSIS Dienas pirmo cēlienu veltīsi savām atvasītēm. Iespējams, kopīgi pievērsīsieties sportiskām aktivitātēm vai apmeklēsiet izklaides pasākumu. Turpretim vakars piederēs tev un laulātajam.

DVĪŅI Tevi jūtami valdzinās kāds pretējā dzimuma pārstāvis. Ja esi brīvs cilvēks, tad tev visi ceļi vaļā, ja savukārt esi attiecībās, nekļūsti nerātns, nedod pamatu otrās pusītes greizsirdībai, pārdzīvojumiem.

VĒZIS Nesen piedzīvotais liks aizdomāties par filozofiskām, garīgām vērtībām, meklēt atbildes uz globāliem jautājumiem. Iespējams, ar interneta palīdzību gūsi saikni ar līdzīgi domājošajiem.

LAUVA Šodien neplāno neko lielu, grandiozu, pavadi dienu mierīgās noskaņās. Pārliecinies, ka māja ir gana sakopta, ka esi gatavs nākamās nedēļas darba cēlienam, un labāk atturies no grādīgajiem dzērieniem.

JAUNAVA Laiks, ko pavadīsi kopā ar atvasītēm, sniegs krāšņas un neaizmirstamas emocijas. Kaut arī parasti esi ļoti taupīgs, šobrīd atļausies ko vairāk gan sev, gan arī pārējiem ģimenes locekļiem.

SVARI Esot cilvēkos, gribot negribot izcelsi savas zināšanas, intelekta līmeni. Iespējams, tev izdosies iegūt noderīgus kontaktus. Saskarsmē ar otro pusīti būsi maigs un iejūtīgs, pratīsi visādi iepriecināt partneri.

SKORPIONS Var aktualizēties darba jautājumi. Kāds Skorpiona zīmes pārstāvis strādās teju vai visu dienu. Dienas otrajā pusē noteikti atradīsi laiku, ko veltīt atpūtai, kopā būšanai ar ģimeni, draugiem.

STRĒLNIEKS Tava dzīve šobrīd vairāk atgādinās karuseli, trakus amerikāņu kalniņus. Skaties, lai raibajos notikumos tev nesareibst galva un nesāc pieņemt nepārdomātus, aplamus lēmumus!

MEŽĀZIS Kaut arī pēc dabas ne visai tici astroloģijai, zvaigžņu ietekmei, taču šodien ne reizi vien vari pieķert sevi domājam par savu sūtību, misiju dzīvē. Avantūristiskākie Mežāži var nolemt apmeklēt astrologu.

ŪDENSVĪRS Pašam nemanot, vari nokļūt kāda intriganta, tenkotāja nagos. Taču tu vari izrādīties pārāk ciets rieksts neslavas cēlājam un mēļotājs vienkārši atmetīs negantajām iecerēm ar roku.

ZIVIS Ja vakar būsi gulšņājis pa dīvānu, tad šodien neapšaubāmi vēlēsies izkustēties no mājas, gūt jaunas emocijas, iespaidus. Šoreiz tev vispiemērotākie būtu ar mākslu, radošo pasauli saistīti pasākumi!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu