Pārdošanā nonākusi ferma, kurā uzņemtais seriāls padarīja Ketrīnu Zetu-Džonsu par zvaigzni

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Savills / SWNS

Lielbritānijas pilsēta Kenta savulaik bijusi ļoti populāra vieta, jo 90. gados šeit norisinājās tolaik populārā britu seriāla “Mīļie maija pumpuri” filmēšana. Tieši šis seriāls atnesa slavu velsiešu izcelsmes aktrisei Ketrīnai Zetai-Džonsai un savulaik priecēja miljoniem skatītāju Lielbritānijā, Īrijā un ASV. Nu nelielā ferma, kurā tapa pats seriāls, ir nonākusi pārdošanā par trīs miljoniem mārciņu.

Tjūdoru arhitektūras namiņu komplekss ir celts 18. gadsimtā – iegādājoties savulaik Lielbritānijā populārāko fermu, jaunais saimnieks īpašumā iegūs veselas četras dzīvojamās ēkas un šķūni, kā arī 14 hektāru plašu zemesgabalu. Lielbritānijas iedzīvotājiem šis namiņš plašāk ir pazīstams no seriāla “Mīļie maija pumpuri”. Šis bija vienīgais seriāls, kuru Lielbritānijas televīzija pārraidīja neilgi pēc princeses Diānas bērēm, bet viena no galveno varoņu atveidotājām – aktrise Ketrīna Zeta-Džonsa kļuva pazīstama visā pasaulē.

Foto: Savills / SWNS

Pirms tam ēka 40 gadus piederēja fermera Rodžera Holmsa ģimenei, bet 2012. gadā fermas kompleksu iegādājās kaislīgs seriāla fans Saimons Kolsons. Vairāk nekā piecus gadus Saimons veltīja visu piecu ēku atjaunošanai un tajā ieguldīja vairāk nekā miljonu britu mārciņu.

Foto: Savills / SWNS

Māju kompleksā ir četras dzīvojamās ēkas, kuras kopā maksā trīs miljonus mārciņu, tomēr saimnieks ir izlēmis būt pretimnākošs jaunajiem pircējiem. Ja tās neizdosies pārdot vienam interesentam, jaunais saimnieks ir gatavs tās pārdot atsevišķi.

Kompleksā ietilpst galvenā ēka ar divām guļamistabām, administrāciju, modernu virtuvi, garāžu un terasi, kas ved uz dārzu un dīķi. Otrā ēka ir atjaunots kādreizējais ratu namiņš ar divām guļamistabām un vannasistabām. Pati atpazīstamākā ēka ir kaltes nams – divstāvu ēka ar augsto jumtu. Vēl kompleksā ir tradicionāla fermas māja ar četrām guļamistabām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu