Ieskaties! Dizaina telpas, ko par mājām saucis slavenais latviešu apavu zīmols INCH2

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vestabalt

Par vienu no greznākajiem namiem Rīgas centrā noteikti var dēvēt ēku Elizabetes ielā 19. Tā ir būvēta 1880. gadā pēc slavenā latviešu arhitekta J. F. Baumaņa projekta un ir spilgts eklektikas stila šedevrs. Nav pārsteigums, ka šādā vietā dzimst jaunas, veiksmīgas idejas, ko var apstiprināt arī populārā latviešu apavu zīmola INCH2 komanda. Mitinoties šajās telpās un ģenerējot jaunus plānus, zīmols kļuvis pieprasīts arī tālu aiz Latvijas robežām. Kā liecina nekustamo īpašumu sludinājumu portālā City24.lv ievietotā informācija, šobrīd unikālās biroja telpas ir iespēja iegādāties.

Telpas izvietotas krāšņās ēkas pirmajā un otrajā stāvā. Īpašu auru tām piešķir 3,6 metrus augstie griesti ar izsmalcinātiem ziediem, vijumiem un citiem rotājumiem uz tiem, greznais, funkcionējošais kamīns, kā arī skaistais skats uz Kronvalda parku, kas paveras no ofisa telpu plašajiem logiem.

Foto: Vestabalt

Lai gan telpu plānojums ir gana ērts un pārdomāts, jaunie saimnieki, ja ir vēlēšanās, tās var droši pārplānot pēc saviem ieskatiem.

Foto: Vestabalt

Kā vēl vienu komerctelpu priekšrocību jāmin divu ieeju esamību, kas ļauj vienu no tām izmantot darbiniekiem, bet otru apmeklētājiem.

Foto: Vestabalt

Klusais centrs, kurā atrodas unikālās biroja telpas, uzskatāms par vienu no prestižākajiem Rīgas rajoniem. Tuvumā ir parki, augstas klases restorāni, mākslas galerijas, bankas un arī vēstniecības, kas šejieniešu dzīvi padara vēl drošāku.

Foto: Vestabalt

Vai nebūtu skaisti ik dienu uzturēties rajonā, kas ir iekļauts UNESCO kultūras mantojuma sarakstā? Apskati unikālās komerctelpas!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu