Horoskopi visai nedēļai

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, kas tevi sagaida no 24.-30. septembrim.

AUNS Nedēļas sākumā vari saņemt sen gaidītu ziņu, kas strauji uzlabos tavu omu. Neiesaisties riskantos darījumos, jo viegla peļņa var būt saistīta ar partneru negodīgu rīcību. Nedēļas vidū tavi panākumi būs atkarīgi no tā, cik saskanīgas attiecības spēsi veidot ar augstākstāvošajiem, sadarbības partneriem. Cīnoties par savu taisnību, nezaudē savaldību, atturies no agresijas, labāk balsties uz pārdomātu un taktisku argumentāciju. Mīlas jomā svarīgāka izrādīsies nedēļas izskaņa.

VĒRSIS Faktiski visās dzīves jomās būsi stingrs, nelokāms, spēsi lieliski aizstāvēt savas ieceres no konkurentu uzbrukumiem. Zvaigznes silti iesaka izmantot šo nedēļu, lai censtos uzlabot materiālo dzīves pusi. Spēsi daudz panākt, pateicoties lieliskajām komunicēšanas dotībām. Apgrozoties sabiedrībā, ātri vien piesaistīsi jaunus biznesa partnerus. Brīvdienās vēlēsies doties uz laukiem, satikt radiniekus, palīdzēt viņiem tikt galā ar saimnieciskām lietām.

DVĪŅI Nedēļas sākumā modīsies jauni enerģijas krājumi, kuri ļaus sākt radošus projektus, rast risinājumus sen sasāpējušām problēmām. Veiksies viss ar mākslas un reklāmas jomu saistītais! Trešdien vai ceturtdien iespējami neparedzēti tēriņi ģimenes vajadzībām. Saskarsmē ar atvasītēm tev nāksies būt nedaudz stingrākam, būt prasīgākam attiecībā pret viņu sekmēm skolas gaitās. Brīvdienās labprāt ļausies otrās pusītes vilinājumam doties romantiskā izbraucienā.

VĒZIS Tev, gribi negribi, būs krietni vien jāpapūlas, lai parādītu sevi profesionālajā lauciņā. Taču, ja tev tas izdosies, saņemsi gan patiesu gandarījumu, gan atbilstošu atalgojumu. Līdzko uzdrošināsies uzņemties iniciatīvu, nebaidīsies no papildu atbildības nastas, ātri vien saskatīsi jaunas izaugsmes iespējas! Komunicējot ar apkārtējiem, esi lietišķs, neizrādi savu emocionālo pusi. Turpretim ģimenes dzīvē droši vari būt atklāts, paļauties uz mājinieku sapratni, morālo atbalstu!

LAUVA Šī nedēļa diemžēl nav īstais brīdis, lai sāktu jaunus darbus, dotos uz ārzemēm vai veiktu apjomīgus finansiālos darījumus. Lai izvairītos no problēmām, noteikti ir vērts ieklausīties pieredzes bagātāku līdzgaitnieku ieteikumos, nesteigties ar svarīgu lēmumu pieņemšanu, jo tava izvēle šoreiz var būt balstīta uz neprecīzu, nepilnīgu informāciju. Labāk velti vairāk uzmanības esošajiem pienākumiem, pārliecinies, ka tie paveikti godam, ka tajos nav ieviesušās neuzmanības kļūdas!

JAUNAVA Tu viegli uztversi jaunu informāciju, spēsi ievērojami paplašināt savas profesionālās zināšanas. Pat ikdienišķās, ar darbu, lietišķo dzīves pusi nesaistītās situācijās, pratīsi gūt vērtīgas atziņas, kuras ļaus uzlabot dzīves kvalitāti. Šī var izrādīties svarīga nedēļa Jaunavām, kuras saistītas ar tirdzniecības, celtniecības un zinātnes jomu. Ja esi priekšnieks, centies vairāk uzslavēt padotos par labi paveiktu darbu, tas tikai vairos kopējos panākumus, uzlabos mikroklimatu uzņēmumā.

SVARI Apkārt notiekošais liksies ļoti aizraujošs, tāpēc, ilgi nedomājot, metīsies iekšā ikdienas gaitās, gūstot ne mazums panākumu. Šonedēļ vairākkārt noderēs tavas diplomāta dotības, šarms un izcilās manieres. Jo īpaši nedēļas vidus piemērots jaunu biznesa partneru piesaistei. Savukārt nedēļas izskaņā vari vairāk uzmanības veltīt radošām iecerēm, privātai dzīvei. Patiesi interesanti piedzīvojumi var risināties brīvo Svaru zīmes pārstāvju mīlas dzīvē.

SKORPIONS No pirmdienas līdz trešdienai būsi enerģijas pārpilns, kas nozīmē - spēsi gāzt kalnus. Iespējams, kolēģi pamanīsies tev “piespēlēt” arī savus pienākumus, tikai nedusmojies, jo tev spēka pietiks visam! Nedēļas otrajā pusē ir vērts nopietnāk aizdomāties par nākotni, plānot turpmākās biznesa aktivitātes, veikt pārrunas ar biznesa kompanjoniem par sadarbības paplašināšanas iespējām. Brīvdienās ļaujies atpūtai un darba lietas atstāj nākamajai nedēļai!

STRĒLNIEKS Ja vien spēsi gana ātri pielāgoties mainīgajai situācijai darba lauciņā, kā arī saglabāsi modrību, koncentrēšanās spējas, tu neapšaubāmi gūsi ievērojamus panākumus. Būtiska nianse - objektīvi novērtē savā rīcībā esošos resursus, lai nesanāktu uzņemties pienākumus, kurus šobrīd īsti nespēj paveikt. Attiecību lietās daudz kas būs atkarīgs no tava un partnera noskaņojuma. Ja rodas kādas negācijas, neizgāziet tās viens pār otra galvu.

MEŽĀZIS Iespējams, jau pagājušās nedēļas laikā būsi rūpīgi izplānojis, ko tieši darīsi šobrīd. Lieliskās organizatoriskās dotības palīdzēs tev izcelties konkurentu vidū, radīs par tevi nopietna, uzticama cilvēka iespaidu. Ja profesionālajā jomā viss ritēs gludi, tad ģimenes dzīvē nebūs viegli. Nav izslēgts, mīļotais cilvēks izrādīs sava rakstur negantākās puses, jūtami pārbaudot tavu pacietību, savaldību. Šoreiz brīvdienas ieteicams pavadīt katram savā nodabā.

ŪDENSVĪRS Kādam Ūdensvīra zīmes pārstāvim var aktualizēties ar dzīvesvietas maiņu, jauna nekustamā īpašuma iegādi saistītais. Kārtojot nopietnas finansiālās lietas, ir vērts piesaistīt zinošu speciālistu, lai konkrētais darījums noritētu gludi, bez liekiem šķēršļiem. Saskarsmē ar kolēģiem vajadzētu atturēties apspriest privātās būšanas, vairāk uzmanības koncentrēt savā darbībās lauciņā notiekošajam, jaunākajām tendencēm, novitātēm. Nedēļas nogalē vēlēsies kā nākas izbaudīt dzīves bezrūpīgo pusi.

ZIVIS Nedēļas sākumā tevi var nomākt slinkuma uzplūdi, kuri tik kārdinoši vilinās palīdzēt tiem, kuri nedara neko. Taču esi apzinīgs, iekavētie darbi var radīt lieku spriedzi, likt skaidroties priekšniecībai par neizdarīto. Esi vērīgāks, veicot visdažādākās atskaites, centies skrupulozi pārbaudīt paveikto, lai novērstu mazākās neuzmanības kļūdas. Patīkamu atslodzi no darba lietās notiekošā sniegs krāšņie notikumi mīlas jomā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu