Iereibis vīrietis Indijā mēģina iekļūt lidmašīnas pilotu kabīnē, lai uzlādētu telefonu (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Indijā no lidmašīnas izsēdināts kāds vīrietis, kurš neilgi pirms lidmašīnas pacelšanās no Kolkatas lidostas mēģināja iekļūt pilotu kabīnē, lai uzlādētu telefonu, vēsta Lielbritānijas medijs “The Guardian”.

Incidents notika Indijas lidsabiedrības “IndiGo” lidmašīnā, kas gatavojās doties uz Mumbaju.

Kā liecina Indijas mediju rīcībā esošā informācija, vīrietis bijis iereibis.

Viņš nodots lidostas policijai. Policija vīrieti nopratinājusi, bet vēlāk atbrīvojusi.

Šis jau ir otrais šāda veida incidents, kas šonedēļ piemeklējis Indijas lidsabiedrības.

Pirmdien kāds pasažieris iekšzemes reisa laikā esot mēģinājis atvērt lidmašīnas durvis. Viņam gan šo nodomu nav izdevies īstenot, jo vīrieti apturēja lidmašīnas apkalpe.

Lidojumu cenu samazināšanās un vispārējais iedzīvotāju ienākumu pieaugums ir izraisījis Indijā īstu iekšzemes avioreisu bumu.

Šā gada augustā Indijā pārdoti 91,3 miljoni biļešu uz vietējiem lidojumiem, kas ir par 21% vairāk nekā pagājušajā gada attiecīgajā mēnesī.

Daļa pasažieru ar lidmašīnu lido pirmo reizi, tādējādi radot papildu izaicinājumu aviokompānijām, jo daudzi pasažieri nezina, kā uzvesties lidojumu laikā, un uzskata, ka viņiem ir atļauts praktiski viss.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu