Avārijā iekļuvusī RPP automašīna bija devusies uz izsaukumu (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

Svētdien, 30.oktobrī, ap 16.00 Rīgas pašvaldības policija (RPP) saņēma izsaukumu par kādu zādzību. Kārtības sargi nekavējoties devās uz notikuma vietu ar ieslēgtām bākugunīm un speciālo skaņas signālu. Ekipāža līdz notikuma vietai neaizbrauca, jo iekļuva avārijā.

Buļļu ielā kāds Volvo markas autovadītājs veica manevru - kreiso pagriezienu -, nepārliecinoties par drošu ceļu. Volvo izbrauca priekšā RPP ekipāžai, un notika sadursme.

Negadījumā cietušo nav, skaidro RPP pārstāvis Toms Sadovskis.

Notikušo negadījumu pašlaik vērtē Valsts policija, kurai tiks izsniegti arī videomateriāli gan no policijas auto borta kameras, gan no policijas darbinieku individuālajām kamerām, kas piestiprinātas pie apģērba.

Policija atgādina, ka gadījumos, kad ceļu satiksmē dzirdama sirēna, tas nozīmē, ka auto steidzas kādam palīgā. Izdzirdot sirēnu, autovadītājiem ir jāpārliecinās, no kuras puses operatīvais transportlīdzeklis brauc, un nepieciešamības gadījumā jādod tam ceļš.

Šajā gadījumā izsaukumā par zādzību tika piesaistīta cita ekipāža un zagli izdevās aizturēt.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu