LG prezentē viedtelefonu ar piecām kamerām (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Viedtālruņi LG V40 ThinQ
Viedtālruņi LG V40 ThinQ Foto: Publicitātes foto

LG Electronics (LG) šodien prezentēja savu jaunāko premium viedtelefonu, kas aprīkots kopumā ar piecām kamerām, lai no jauna noteiktu viedtelefonu fotografēšanas standartus. Jaunākais uzņēmuma V sērijas viedtelefons LG V40 ThinQ ir multimediju ierīce, kas radīta mūsdienu stāstnieku paaudzei, kura dod priekšroku komunikācijai ar vizuālo un video saturu, jo sevišķi sociālajos medijos.

Gaismas saskatīšana ar piecām kamerām

Lai radītu pamanāmu viedtelefonu mūsdienu saturu radošajai sociālajai paaudzei, LG izstrādājis LG V40 ThinQ no jauna, lai nodrošinātu patiesi visaptverošu viedtelefona kameras lietošanas pieredzi. LG V40 ThinQ aprīkots ar aizmugurējo kameru moduli ar trīs dažādām lēcām. Šīs trīs lēcas nodrošina iespēju fotografēšanas amatieriem uzņemt dažādus kadrus, nemainot pozīciju attiecībā pret objektu. Priekšējo kameru modulim ir 5MP platleņķa un 8MP standarta lēcas, kas darbojas tandēmā, lai radītu nevainojamu izplūduma efektu ar iespēju uz ekrāna pielāgot fona izplūduma intensitāti.

LG uzlabojusi LG V40 ThinQ kameru, lai tā būtu vēl jaudīgāka un intuitīvāka kā jebkad iepriekš, nodrošinot labākas krāsas, kompozīciju, baltā toņa līdzsvaru un slēdža ātrumu.

Foto: Publicitātes foto

Iegrimstošs attēls un skaņa

LG V40 ThinQ ir jauns 6,4 collu QHD+ (3120 x 1440) OLED ekrāns, bet korpusa apakšējā mala ir par 1,6 mm plānāka nekā priekšgājējam. Jaunais OLED ekrāns radīts, lai nodrošinātu vēl precīzākas krāsas un labāku spilgtuma konsistenci. LG savos viedtelefonos vienmēr koncentrējies uz augstas precizitātes audio un LG V40 ThinQ nav izņēmums, tam esot pirmajam LG tālrunim, kā skanējumu regulējis britu audio komponenšu ražošanas uzņēmums Meridian. Par to liecina arī uzraksts Audio Tuned by Meridian.

Minimālisma dizains ilglaicīgai lietošanai

Nevainojamas līnijas un izsmalcinātas krāsas izceļ LG V40 ThinQ trīs galvenos dizaina elementus - maigs pieskāriens, unikālas krāsas un izcila forma. Koncentrējoties uz mērķi radīt dizainu, kas pārdzīvos laika pārbaudījumu, vienkāršais, taču skaistais korpuss papildina LG V40 ThinQ novatoriskās tehnoloģijas.

LG patentētais Silky Blast apstrādes process rūdītā stikla aizmugurē iestrādā mikroskopiskas bedrītes, lai radītu nevainojami matētu apdari, kas nodrošina ārkārtīgi ērtu satvērienu bez izslīdēšanas riskiem. Matētais stikls ir arī krietni praktiskāks, pateicoties tā augstākai noturībai pret pirkstu nospiedumiem un traipiem. Tālrunis būs pieejams vairākās pievilcīgās krāsās - jaunā Auroras melnā, jaunā platīna pelēkā, jaunā Marokas zilā un izteiksmīgajā karmīnsarkanajā krāsā.

Foto: Publicitātes foto

LG V40 ThinQ saglabā V sērijas dizaina filozofiju ar uzlabotu 6,4 collu FullVision OLED ekrānu un vēl plānākām korpusa malām nekā jebkad iepriekš. Viedtālruni darbina Qualcomm Snapdragon 845 mobilā platforma kopā ar 6GB operatīvo atmiņu (RAM) un 64GB vai 128GB iekšējo atmiņu.

Informācija par ierīces pieejamību tiks izziņota vēlāk. Specifikācija, funkcijas un aksesuāri var atšķirties atkarībā no konkrētā tirgus.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu