Kičīgas rudens tendences galda klājumam

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Unsplash

Rudens klāt! Beidzot ir manāmas pirmās košās lapas, gaisā jaušama asās ķirbju lattes smarža, bet māju logos sparīgi deg sveces. Atbilstoši rudens interjera tendencēm ir vērts padarīt rudenīgāku arī ēdamgaldu.

Ogu krāsas

Šogad viennozīmīgi aktuālākās rudenī ir tumšās ogu krāsas, piemēram, plūmju violetā, ķiršu vai tumši zilā. Šogad klāj uz galda tumšu galdautu ogu krāsās un papildini to ar ziliem, gaiši sārtiem vai violetiem traukiem, kas radīs intriģējošu, taču arī diezgan mierīgu kompozīciju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by H&M Home (@hmhome) on

Kombinē sulīgos toņus ar melnbalto

Pie košajiem galdautiem lieliski izskatīsies melnbaltie un pelēkie trauki, kas acumirklī radīs īstu svētku sajūtu. Nebaidies galdu rotāt ar rakstainām salvetēm vai citu galdautu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zara Home (@zarahome) on

Nebaidies no siltajām krāsām

Jāteic gan, ka pie vēsajiem ogu toņiem vislabāk piestāvēs citi tumšie toņi, taču šis likums nav akmenī kalts. Pie ogu toņiem piestāvēs arī trauki siltos toņos, piemēram, brūnas un dzeltenas krāsas. Tieši šāds krāsu salikums radīs vēl spilgtāku rudens noskaņu uz ēdamgalda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by One Kings Lane (@onekingslane) on

Izmēģini brūnos un bēšos toņus

Spilgtu galdautu vietā lieliski iederēsies brūni un bēši, kas būs gan nomierinoši, gan arī  eleganti. Bēšos toņus vari kombinēt ar košiem traukiem tumši zaļās vai ogu krāsās.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zara Home (@zarahome) on

Neaizmirsti par melno

Melnais arī šoruden saglabā nemainīgu aktualitāti – šīs krāsas galdauti un trauki vienmēr izskatīsies moderni un eleganti, turklāt to var kombinēt ar citu krāsu traukiem un tekstūrām, piemēram, bēšu vai terakotas. Dramatiskam izskatam vari kombinēt ogu krāsas galdautu ar melniem māla traukiem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by H&M Home (@hmhome) on

Dekorē galdu ar traukiem Ziemassvētku krāsās

Rudens ir kā Ziemassvētku priekšvēstnesis, kurā sākas gada gaišāko svētku gaidīšana. Ne velti šogad īpaši aktuāli ir kļuvuši trauki, kuros manāmi Ziemassvētkiem raksturīgie toņi, piemēram, zelta, skuju zaļā, pērļu baltā un sudraba krāsa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by west elm (@westelm) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu