Samsung prezentē pasaulē pirmo viedtālruni ar četrkāršo kameru (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Samsung Galaxy A9
Samsung Galaxy A9 Foto: Samsung

Tehnoloģiju ražotājs Samsung Electronics prezentējis jauno Galaxy A9 – pasaulē pirmo viedtālruni ar četrkāršu aizmugurējo kameru. Jaunais A sērijas viedtālrunis radīts tiem, kam patīk izzināt pasauli un tvert mirkļus, tas būs labākais sabiedrotais ikdienas piedzīvojumos un ļaus uzņemt drosmīgākās pašbildes un izcilākos panorāmas attēlus.

Lai bez pūlēm varētu uzņemt skaistas un dinamiskas fotogrāfijas, Galaxy A9 ir aprīkots ar četriem dažādiem objektīviem:

  • Ar 2X Optical Zoom objektīvu būs iespējams uzņemt kvalitatīvus, pietuvinātus attēlus pat no liela attāluma;
  • Ultra Wide Lens jeb 120° platleņķa objektīvs iemūžina skatu tieši tādu, kādu to cilvēks redz dzīvē. Šis objektīvs ir īpaši piemērots panorāmisku dabasskatu fotografēšanai;
  • Mākslinieciskas bildes varēsiet uzņemt ar Depth Lens, kas dod iespēju manuāli mainīt attēla asuma dziļumu un fokusu. Ar šo objektīvu fotografētās bildes izskatīsies kā profesionālas fotogrāfijas.
  • Ar 24MP Main Lens jeb galveno objektīvu varēsiet fotografēt jebkurā diennakts laikā – tas ļauj uzņemt gaišas un kvalitatīvas bildes gan spožā gaismā, gan vāji apgaismotā vidē.

Jaunais Galaxy A9 aprīkots ar izturīgu 3800 mAh bateriju un 128 GB atmiņu, ko iespējams papildināt līdz pat 512 GB ar microSD karti. Viedtālrunim ir patīkams un ergonomisks dizains ar izliektu aizmuguri, kas ērti ieguļas plaukstā. Latvijā A9 būs pieejams Caviar black jeb tumši pelēkā un Lemonade blue jeb limonādes zilā krāsā. Galaxy A9 tirdzniecība Latvijā tiks sākta novembrī.

Foto: Samsung
 

Galaxy A9

Ekrāns

6.3” Full HD+ Super AMOLED, 1080x2220 displejs

*Ekrāns mērīts pa diagonāli kā pilnīgs taisnstūris, neņemot vērā noapaļotos stūrus

Kamera

Aizmugurējā: četrkāršā kamera

- 24MP AF, F1.7

- 2X optical zoom, 10MP AF, F2.4

- Ultra Wide : 120°, 8MP, F2.4

- Depth : 5MP, F2.2

Priekšējā: 24MP, F2.0

Korpuss

162.5 x 77 x 7.8 mm, 183g

AP

Octa Core (2.2GHz Quad + 1.8GHz Quad)

Atmiņa

6GB RAM, 128GB + MicroSD karte (līdz 512GB)

Akumulators

3800 mAh

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu