Latviešu mēbeļu ražotāju produkciju varēs apskatīt dizaina festivālā Rīgā

Ar šīm mēbelēm aprīko pat pasaules dārgākos kruīza kuģus
TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Decco Centrs

Uz Latvijas simtgades sliekšņa veiksmes stāstā dalās pašmāju radītais interjera konceptzīmols Lett, kurš ražo mīkstās mēbeles pasaules līmeņa restorāniem un viesnīcām, kā arī kruīza kuģiem, kas ceļo uz tik tāliem galamērķiem kā Honkonga. Jau šīs nedēļas nogalē latviešu radītās mēbeles varēs apskatīt vērienīgā dizaina un garšas festivālā Rīgā.

Latviešu veiksmes stāsts mīksto mēbeļu ražošanā

Nosaukums Lett ir veidojies no vārda lettisch jeb latvietis, un pasaules tirgū tas tiek virzīts kā latviešu zīmols, tādā veidā nesot Latvijas vārdu pasaulē.

Piesaistot dizainerus no visas pasaules, Lett meistari rada mūsdienīga dizaina funkcionālas mēbeles, kas ir guvušas plašu atzinību pasūtītāju vidū tieši tādēļ, ka tās tiek pielāgotas savam uzdevumam, piemēram, lai izceltu gaismu telpā vai radītu mājīgu noskaņu interjerā.

Foto: Decco Centrs

“Mūsu ražotne atrodas vairāk nekā 200 kilometrus no Rīgas, tādēļ nereti bija apgrūtinoša ārvalstu pasūtītāju aicināšana un tālā ceļa mērošana, tādēļ līdz ar Baltijā lielākā interjera un dizaina kvartāla “Decco centrs” atvēršanu zīmolam Lett pāvērušās jaunas biznesa iespējas - ir atvērts pirmais showroom, kur ērti iepazīstināt ārvalstu un pašmāju klientus ar saviem meistardarbiem un satikt dizainerus klātienē,” gandarīts ir SIA Lett īpašnieks Mihails Šlujevs. “Lett salonveikals kvartālā “Decco centrs” tika speciāli radīts kā vieta, kur ērti sastapt savu patērētāju un demonstrēt mūsu veikumus klātienē.”

Nebijis notikums –garšas un dizaina festivāls Rīgā vienīgajā interjera kvartālā

Jau nepilnu gadu interjera un dizaina kvartāls “Decco centrs” vienuviet apvienojis Latvijā vadošos interjera un mājas iekārtojuma zīmolus. Veiksmīgo mīksto mēbeļu ražotāju Lett un citus uzņēmumus ikvienam būs iespēja apciemot nebijušā notikumā 20. oktobrī plkst. 11:00-17:00 - dienā, kad interjera un dizaina kvartāls “Decco centrs” rīko “Dizaina un garšas festivālu” ar saistošu programmu visai ģimenei.

Lieliskā atmosfērā pasākuma viesi varēs baudīt gan izcilu street food izlasi no itāļu, spāņu, meksikāņu, latviešu un Āzijas virtuvēm, gan lielisku mūziku un pievilcīgu dizainu.

Auto cienītājiem būs ekskluzīva iespēja iepazīt Moller centra zīmola AUDI modeļus Audi Q2 un Audi Q5, kā arī pašu jaunāko - Audi Q8. Savukārt Latvijā sevi nesen pieteikusī jauna koncepta degvielas uzpildes stacija KOOL, kas vienlaikus ir arī ērta ātrās iepirkšanās vieta, sasildīs ar aromātisko latviešu zīmola kafiju un briežgaļas burgeriem.

Foto: Decco Centrs

Pasākuma ietvaros kvartālā “Decco centrs” izvietotie uzņēmumi būs sarūpējuši dažādas aktivitātes ne tikai pieaugušajiem, bet arī bērniem, tostarp trifeļu ražošanas meistarklasi, sejiņu apzīmēšanu, dažādas prāta spēles, priekšnesumu ar elektrību un daudzus citus neaizmirstamus piedzīvojumus. “Dizaina un garšas festivāla” centrālās aktivitātes galvenā varone būs sabiedrībā iecienītā māksliniece Ieva Bondare, kura kopā ar zināmām personībām, ​stila eksperti Žannu Dubsku un aktieri Rihardu Leperu veidos milzu kolāžu no salonveikala “Anitra” grīdas segumu gabaliem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu