Kipras "Cobalt Air" pēc divu gadu darbības bankrotē

TVNET/LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Vien pēc divus gadus ilgas darbības Kipras zemo cenu aviokompānija "Cobalt Air" paziņojusi, ka bankrota dēļ no ceturtdienas atceļ visus lidojumus, radot ceļošanas traucējumus pasažieriem.

Lidsabiedrība brīdinājusi savus klientus, ka tās biroji vairs pakalpojumus nesniegs, un aicinājusi viņus pieprasīt iztērēto līdzekļu atgūšanu caur ceļošanas aģentūrām vai kredītkaršu kompānijām.

Īsā paziņojumā savā mājaslapā bez iepriekšēja brīdinājuma "Cobalt Air" trešdienas vakarā pavēstīja, ka no plkst.23.50 atceļ visus lidojumus, ņemot vērā aviokompānijas darbības pārtraukšanu uz nenoteiktu laiku.

"Tādējādi turpmāki "Cobalt Air" lidojumi un pakalpojumi tiks atcelti, un lidsabiedrība vairs nedarbosies," vēsta lidsabiedrība, taču iemesli šādai rīcībai netiek paskaidroti.

"Cobalt Air", kas ir lielākā Kipras aviosabiedrība pēc nacionālās lidsabiedrības "Cyprus Airways" bankrotēšanas, pārtraukusi darbību pēc iepriekš izskanējušās informācijas, ka tā nav spējusi panākt vienošanos ar potenciālu Eiropas investoru.

Tāpat informācija liecina, ka aviokompānijas kontos ir vien 15 miljoni eiro, kas tai nepieciešami, lai samaksātu saviem 200 darbiniekiem.

"Cobalt Air" darbību sāka 2016.gadā un iegādājās sešas lidmašīnas, veicot lidojumus uz 23 galamērķiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu