"Ryanair" vienojas ar arodbiedrībām Eiropā, izvairās no jauniem streikiem

TVNET/LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Ryanair" lidmašīnas; ilustratīvs foto.
"Ryanair" lidmašīnas; ilustratīvs foto. Foto: WOLFGANG RATTAY/REUTERS

Īrijas zemo cenu aviokompānija "Ryanair" parakstījusi vienošanās ar vēl vairākām arodbiedrībām Eiropā, tādējādi cenšoties izvairīties no turpmākiem pilotu un stjuartu streikiem, teikts piektdien publiskotajā lidsabiedrības paziņojumā.

"Šīs parakstītās vienošanās ar mūsu pilotu arodbiedrībām Portugālē, Lielbritānijā, Itālijā un drīzumā arī Spānijā demonstrē ievērojamo progresu, ko mēs uzrādām, slēdzot vienošanās ar mūsu cilvēkiem mūsu lielākajos Eiropas Savienības tirgos," norāda "Ryanair" personāldaļas vadītājs Edijs Vilsons.

"Ryanair" oktobra sākumā par 12% samazināja tīrās peļņas prognozi šim biznesa gadam, šādu lēmumu skaidrojot ar darbinieku streikiem, kuru dēļ tai nācies atcelt vairākus simtus lidojumu.

Septembrī aviokompānijas piloti vairākās Eiropas valstīs rīkoja 24 stundu streiku, lai panāktu atalgojuma palielināšanu un darba apstākļu uzlabošanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu