Kalifornijas kompānija uzbūvē vecu auto ar Tesla "iekšām"

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Losandželosā bāzētais automobiļu pārbūves uzņēmums Icon, kā vārds vairāk saistās ar klasisko Toyota FJ sērijas apvidnieku, kā arī citu šāda tipa auto, tai skaitā Ford Bronco, apgādāšanu ar mūsdienu spēka agregātiem un citu tehniku, nupat ir radījis 1949.gada Mercury kupeju, kam V8 motora vietā uzstādīta elektrosistēma no Tesla krājumiem.

Automobilis, kura ārienē labi redzamas nolietojuma pēdas, zem ārējās čaulas ir modernāks par modernu. Tas ir apgādāts ar diviem elektromotoriem un 85 kWh bateriju, ko citkārt var sastapt Tesla augstas veiktspējas automobiļos.

Foto: Publicitātes foto

Elektroietaisi Icon izstrādājuši kopā ar uzņēmumu Stealth EV, un tā vizuāli atgādina zem motora pārsega iebūvētu iekšdedzes dzinēju. Fosilo degvielu spēkstacija gan nepatērē nemaz, taču elektroenerģiju ēd labprāt. Elektromotoru kopējā veiktspēja ir 406 ZS un 637 Nm, un ar vienu uzlādes reizi tie ļauj veikt 240 līdz 320 kilometrus lielu attālumu.

Foto: Publicitātes foto

Resursu atjaunošana iespējama vien pusotras stundas laikā, izmantojot aiz numura zīmes izvietoto CHAdeMO standarta 125 ampēru uzlādes ligzdu. Vēl viena Tesla ātrās uzlādes ligzda noslēpta zem degvielas tvertnes vāciņa.

Foto: Publicitātes foto

Salonā Mercury kupeja ir tik autentiska, cik vien iespējams. Sēdekļu apdarē izmantots laikmetam pieskaņots audums, bet viss modernais komforta aprīkojums darbināms ar klasiskajiem slēdžiem. Pat elektrisko logu pacēlāju vadīšanai izmantojamas analogās sviras.

Foto: Publicitātes foto

Lai gan mašīnas cena oficiāli nav paziņota, Carbuzz.com lēš, ka šis auto varētu maksāt no 250 līdz 350 tūkstošiem ASV dolāru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu