Kempinga smalkais brālis - kāzu Glempings!

Kas tas ir un, ko tas ēd?
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto: Linda Lauva

Vai tevi sajūsmina atrašanās pie dabas krūts un arī savas kāzas tu labprāt vēlētos svinēt, baudot pļavas, meža vai ezera tuvumu, nepiespiestu gaisotni, festivāla noskaņas? Tad kempinga smalkais brālis glempings ir kā radīts tieši tev! 

Glempings (angliski glamping jeb glamorous un camping) ir glauna kempingošana, kas sevī ietver dabas baudīšanu komfortablos apstākļos.

Vai tā būtu labiekārtota un moderna telts, vai arī šarmants koka namiņš, glempings ir lielisks veids, kā atpūsties vai svinēt svētkus brīvā dabā.

Foto: Publicitātes foto

Plānojot kāzas, glempingam tajās ir iespējams atvēlēt dažādas lomas. Varat svinēt kāzas glempinga teritorijā, pilnībā izbaudot glempinga atmosfēru un pielāgojot kāzām atbilstošu tēmu, dekorācijas, tērpus. Tomēr iespēju ir daudz un dažādas! Tikpat labi kāzas varat svinēt kādā skaistā lauku mājā vai muižā, bet glempinga teltis izmantot kā īpašas naktsmājas sev un saviem viesiem.

Zvanu teltis, vigvami, namiņi kokos – šādas vietas ir kā saldais ēdiens kāzu foto radīšanai, tāpēc glempings kā fotosesijas vieta noteikti būs lieliska izvēle.

Visbeidzot, ja kāzu dienai jums ir citi plāni, tad glauno kempingošanu nekurienes vidū, kā arī miera, dabas skaņu un smaržu baudīšanu varat pietaupīt laikam pēc kāzām, jo dažas dienas, kas pavadītas divvientulībā un klusumā noteikti sniegs jums pozitīvas emocijas un jaunu enerģijas devu!

Vairāk par šo lasi jaunajā kāzu žurnālā "Precos!"

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu