Beidzot varam ielūkoties Īlona Maska pazemes tuneļos

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kompānijas “the Boring Company” radītais tunelis zem Losandželosas
Kompānijas “the Boring Company” radītais tunelis zem Losandželosas Foto: Reuters/ScanPix

Kompānijas “the Boring Company” radītājs Īlons Masks beidzot publicējis detalizētu video, kurā redzama zem Losandželosas veidotā tuneļa infrastruktūra. Nākamajā mēnesī plānots atklāt vairāk nekā 3 kilometrus garu tuneļa fragmentu, vēsta ārvalstu mediji.

30 sekunžu īsajā video redzams gājiens pa  ātrgaitas tranzīta tuneli, kas izrakts zem Losandželosas. Tiesa, Masks neatklāj, cik kilometru garš tunelis plānots, tomēr viņš atzīst, ka tas būs ļoti garš.

VIDEO: Kompānijas “the Boring Company” radītais tunelis zem Losandželosas

“Vakar vakarā nogāju visu tuneli zem Losandželosas. Neiedomājami garš,” Masks rakstīja “Twitter”, “Viens ceļš, kas atvērsies 10. decembrī, būs ļoti viendimensionāls.”

Publiskiem braucieniem tunelis būs pieejams uzreiz pēc tā atklāšanas.

Foto: Reuters/ScanPix

Pa šiem tuneļiem cilvēki varēs ceļot privātos transportlīdzekļos, kas pa sliedēm trauksies ar 241 km/h lielu ātrumu. Transportlīdzekļos būs vieta 16 pasažieriem.

Foto: Reuters/ScanPix

Kompānija tuneļa izbūvi sāka pagājušajā gadā, bet pagājušajā mēnesī Masks paziņoja, ka darbi ir teju noslēgušies un drīz gaidāma tuneļa atklāšana.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu